21 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?

21 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın 21 Ekim Çarşamba günü yayınlanan 558. bölümü ekranlardaki yerini aldı. İlayda, Zeynep, Aysun ve Didem arasındaki lezzet yarışında gözler hafta ortasına çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonunda Onur Büyüktopçu ile yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'nın üçüncü gününe gelindi. Pazartesi günü başlayan haftada ilk gün Zeynep Gökçe Kalyoncu çeyrek altını yakasına takamıştı ancak dün devam ettirmek başarısına İlayda engel oldu. Güzel yarışmacı bugün de aynı hedefle mutfağının başına geçecek. Diğer yarışmacılar da kendilerini ilk sıraya yazdırarak günü zaferle kapatmak için çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı birincisi kim? Hangi gelin çeyrek altın kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan 577. bölümünde gelinler hangel yaptı. Kars yöresine ait yemekle kayınvalidelerin karşısına çıkan yarışmacıların puanları da belli oldu. İlayda aldığı 21 puanla birlikte çeyrek altının sahibi olurken hafta genelindeki puanını da 36'ya yükseltti. İkinci sıradaki yerini koruyan güzel gelin dünü 18 puanla ikinci olarak bitiren Zeynep'e yaklaştı. Didem 14 puanla 29'a yükselirken Aysun ise kötü başladığı haftanın ikinci gününde de 9 puan alarak 10'da kaldı.



 

Günün yemeği milföy çanaklarında orman kebabı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler hangel yapacak. Et yemeği olarak sofralarımızda yer bulan milföy çanaklarında orman kebabı için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Milföy çanaklarında orman kebabı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.