23 Haziran 2023 Cuma reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?

23 Haziran 2023 Cuma reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?
Hafta sonuna giriş yapılan 23 Haziran Cuma ekranında en çok izlenen yapım hangisi oldu?

Ali Birerdinç - Yaz sezonunun televizyon ekranlarında da açılmasıyla sezonluk diziler yerini yaz dizilerine, eğlence programlarına ve yerli, yabancı sinema filmlerine bıraktı. Her akşam televizyon kanallarında yeni bir yaz dizisi yerini alırken, kimi kanallar ise sevilen sinema filmlerini izleyici ile buluşturuyor. Yemek ve yarışma programları ise yaz ekranının vazgeçilmezi olarak yerini alıyor. Peki tüm bu yapımlar arasından en yüksek reytingi hangi program alıyor. 23 Haziran Cuma günü reyting sonuçlarında ilk sırada hangi program var? İşte 23 Haziran 2023 Cuma reyting sıralaması ve izlenme oranları…

16 Haziran 2023 Cuma reyting sonuçları

TOTAL

Geçtiğimiz hafta cuma günü Türkiye - Letonya Milli Maçı ekranlara gelmişti. Total'de 1. sırada TRT1'de izleyiciyle buluşan "Letonya-Türkiye UEFA Euro 2024 Grup Eleme Karşılaşması", 2. sırada Atv'de yayınlanan "Ateş Kuşları", 3.sırada Atv'de ekrana gelen "Esra Erol'da" yer aldı.

AB

AB'de ise 1.sırada "Letonya-Türkiye UEFA Euro 2024 Grup Eleme Karşılaşması", 2.sırada "Ateş Kuşları", 3.sırada "Ana Haber" yer aldı.

23 Haziran 2023 Cuma günü yayınlanan programların reyting sonuçları bir sonraki gün sabah saatlerinde belli oluyor. 24 Haziran günü açıklanan izlenme oranları haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.