25 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Enes kaç puan aldı?

25 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Enes kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en lezzet dolu yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacı arasından bugün Enes haftayı başlatacak. Peki, Enes kaç puan aldı? İşte detaylar...

İddialı ve bir o kadar da renkli yarışmacılarıyla adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkacak olan programda gözler yeni isimlere çevrildi. Yarışmacılar arasındaki rekabetin nefes keseceği programda bugün Enes yarışacak. Genç yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Puanları da merak konusu. 25 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Enes kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yarışma nefes kesecek

Villaya gelerek yemek yapacak, sofraları yorumlayacak ve puan verecek isimlerin açıklandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kıran kırana bir rekabet yaşanacak. Bu hafta Enes'in haricinde Meral, Hakan, Özlem ve Ebru yarışacak. Her ismin kendisine göre bir hikayesi, ödül kazanmak adına motivasyonu ve iddiası var. Hepsi hakkındaki bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

25 Eylül Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Enes kaç puan aldı?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Enes'in hazırlayacağı yemekler ve mönüsü hem rakipleri hem de Zuhal Topal'ın damak tadına hitap etmek zorunda. Aksi takdirde istediği puanları alamayabilir. Zira programda birçok kez hak yendiği öne sürülerek verilen puanlara tepki gösterilmişti.

Enes'in puanları
Meral:
Hakan:
Özlem:
Ebru:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.