Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Bu haftanın yarışmacılarından biri Ebru. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en uzun soluklu formatlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacılarla yeni haftaya merhaba diyor. Beş yarışmacının birincilik için mücadele verdiği zorlu rekabete bugün katılacak isimlerden biri olarak Ebru Özge Özen açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir?

Bugünden itibaren milyonların karşısına çıkan Ebru Özge Özen, Adanalı. Oyunculuk yapıyor. Daha önce de yine yarışmalarda boy gösterdi. 360 TV'de Benim Yemeğim ve SHOW TV'de Kuaförüm Sensin'e katıldı. Bugün de rakiplerinin karşısına çıkarak ödül macerasına başlayacak. @ebru_ozgeozen Instagram hesabıdır.

image-8999685.jpg

image-861548.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.