29 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

29 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftayı daha noktalıyor. Bugün bir kez daha puanlar verilecek ve sonuçlar açıklanacak. 29 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en uzun süreli yarışma formatlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına nokta koyuyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadelede gözler final etabına çevrildi. Beş yarışmacı arasından biri evine 75 bin lira ile dönecek. Ayrıca marifetlerini de milyonlara kanıtlamış olacak. Bugün Ebru Özen yarışacak. Peki, 29 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Savaş gibi hafta

İlk andan itibaren korakor bir mücadeleye sahne olan zorlu mücadelede özellikle Ebru ve Özlem arasındaki çekişme dikkat çekti. İki kadın yarışmacı sık sık karşı karşıya geldi. Kıyafetleri ve dış görünümleri üzerinden birbirleri ile laf düellosuna girdiler. Ayrıca Hakan da zaman zaman çıkışlarıyla tepki gördü.

Ebru Özen yarışacak

Pazartesi günü Enes ile başlayan hafta, salı günü Meral, çarşamba Özlem ve dünde Hakan ile devam etti. İddiasıyla sıkça konuşulan Ebru haftaya nokta koyabilmek için sahneye çıkıyor. Alışverişini yaparak mutfağa girecek güzel yarışmacının alacağı puanlar kimin kazandığını da ortaya çıkaracak. Zuhal Topal 75 bin liranın sahibini açıklayacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Bugün Ebru'nun performansını sergileyerek haftayı tamamlayacağı zorlu programda açıklanacak puanlarla birlikte sıralama belli olacak. Özellikle Zuhal Topal'ın beğenisini kazanmak önemli. bunun için de tüm yarışmacılar ellerinin hamaratlığını konuşturmak zorunda. Final etabı sonrası 29 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.