26 Eylül Mallorca Barcelona maçı nasıl şifresiz izlenir? S Sport, S Sport Plus canlı izle

26 Eylül Mallorca Barcelona maçı nasıl şifresiz izlenir? S Sport, S Sport Plus canlı izle
La Liga'da yeni hafta heyecanı devam ediyor. Bu sezon da başarılı bir performans sergileyen Barcelona, Mallorca deplasmanına çıkıyor. 26 Eylül Mallorca Barcelona maçı nasıl şifresiz izlenir? S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Avrupa'nın en önemli liglerinden biri olarak 20 takımın mücadelesine tanıklık edilen La Liga'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı kulüplerin çekişmesine yeni bir sahne alınıyor. Mallorca evinde Barcelona'yı ağırlıyor. 6 maçta topladığı 16 puanla zirvede bulunan Katalan ekibi, rakibini yenerek yoluna devam etmek amacında. Zorlu karşılaşmayı seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. 26 Eylül Mallorca Barcelona maçı nasıl şifresiz izlenir? S Sport, S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Mallorca Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam La Liga'da oynanacak olan Mallorca - Barcelona maçı saat 22.30'da başlayacak. Visit Mallorca Stadium'da oynanacak kritik 90 dakika Nesine.com'un yanı sıra S Sport ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Mallorca Barcelona maçı muhtemel 11'leri

Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Nastasic, Van der Heyden, Costa; Rodriguez, Costa, Darder; Muriqi, Stuani.

Barcelona: Ter Stegen; Cancelo, Araujo, Kounde, Balde; Romeu, Gündoğan, Gavi; Raphinha, Lewandowski, Felix.

Mallorca Barcelona maçı öncesi OPTA verileri

  • La Liga'da Barcelona ile oynadığı son 11 maçı kaybeden Mallorca, rakibi karşısındaki en uzun mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.
  • Barcelona'nın 2000 senesinden bu yana La Liga'da 4+ kez konuk olduğu takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Mallorca (%86.7; 13G 1B 1M).
  • La Liga kariyerinde hem gol attığı hem de asist yaptığı tek maçı Barcelona karşısında oynayan Mallorca santrforu Cyle Larin (Mayıs 2023; Real Valladolid formasıyla), bu sezon ligdeki altı maçında da ağları havalandıramadı.
  • La Liga'daki son dört maçında da gol atan Barcelona santrforu Robert Lewandowski (5 gol), Avrupa'nın beş büyük liginde Serhou Guirassy'nin (5 maç; 10 gol) ardından devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.
  • La Liga kariyerinde en fazla yenildiği rakibi Barcelona olan Mallorca Teknik Direktörü Javier Aguirre (2G 4B 12M), son 12 maçtan puansız ayrıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum