26 Eylül Salı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını kazanan gelin

26 Eylül Salı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını kazanan gelin
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta, yeni gününe merhaba diyor. 26 Eylül Salı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını kazanan gelin haberimizde.

Dört takımın birbirlerine üstünlük kurabilmek adına verdiği mücadelenin ekranlara taşındığı Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Pazartesiden cumaya kadar altınları kazanabilmek adına girilen rekabet için kollar sıvandı. Gelinler, falafel hazırlayıp kayınvalidelerin karşısına çıkacak. Nursel Ergin de puanlarını verecek. Peki, 26 Eylül Salı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını kazanan gelin haberimizde yer almaktadır.

Gizemli kağıt ortalığı karıştıracak gibi

Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanacak olan bölümünde 3 kayınvalidenin ortak olarak imzaladığı bir karar herkesi şoke edecek. Ramise hariç tüm kaynanaların imzasının bulunduğu kağıtta neler yazdığı merak konusu. Nursel Ergin de bu anlarda oldukça şaşırdı. Özlem ve kayınvalidesi programdan elenecek mi yoksa başka bir şey mi var? sorusu da gündeme geldi. Her şey yeni bölümde olacak.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün falafel ile verilecek mücadelenin ardından gözler puanlara çevrilecek. ilk günün çeyrek altını yakasına takan isim yeni gelen Gizem Başateş olmuştu. Puanlar birbirine yakındı ve çetin savaşı güzel gelin kazandı. Bugün de gözler yine gün sonunda olacak.

İşte gelinlerin puanları

Tuğba: 14 +
Melike: 13 +
Özlem: 14 +
Gizem: 15 +

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.