28 Ekim Çarşamba Bir Garip Aşk ve Güz Masalı neden yok bitti mi final mi yaptı?

28 Ekim Çarşamba Bir Garip Aşk ve Güz Masalı neden yok bitti mi final mi yaptı?
Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri Bir Garip Aşk ve Güz Masalı'nın 28 Ekim Çarşamba yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri üzdü. Birçok kişi Bir Garip Aşk ve Güz Masalı neden yok bitti mi final mi yaptı gibi sorular sorarak yanıt arıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'ye getirdiği Hint dizileri ile adından söz ettiren Kanal 7'nin son yapımı Yemin'in yerine gelen Bir Garip Aşk olmuştu. Yeniden başlayan yeni bölümleri ile yeniden izleyicisiyle buluşan yapımın yanısıra yine akşam saatlerinde yayınlanan Güz Masalı da yine çarşamba akşamında ekranlardaki yerini alamayacak. Seyirciler de bu konuda araştırmalarda bulunyor. Kanal 7 28 Ekim Çarşamba yayın akışında olmayan Bir Garip Aşk ve Güz Masalı neden yok bitti mi final mi yaptı? İşte detaylar...

Bir Garip Aşk ve Güz Masalı neden yok bitti mi final mi yaptı?

Hint yapımı olarak Kanal 7'de yayınlanan iki dizi de Hindistan'da önemli izlenme oranları elde ettikten sonra ülkemizde de sevildi. Hatta Bir Garip Aşk ikinci kez izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün yayınlanmamasının sebebi de araştırılıyordu. Mevlid Kadili Özel programı sebebiyle iki dizi yarın yeni bölümleri ile ekranlardaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum