3 Haziran Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Puan tablosu ve sonuçlar

3 Haziran Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Puan tablosu ve sonuçlar
Milyonlarca kişi tarafından izlenen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Gelinim Mutfakta yeni haftaya nokta koyuyor. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetin sahne olan zorlu maratonun son gününde elde edilecek puanlara göre oluşacak sıralama merak konusu. Bir takım beş bilezik kazanırken diğeri ise elenerek veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? 3 Haziran 2022 Cuma puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha tamamlanıyor. Beş gün boyunca süren yarışın sonunda kazanacak takım merak konusu. Gelinler ve kayınvalideler kendilerine verilen sürede elde edecekleri puanlarla birlikte bilezikleri koluna takmayı hedefliyor. Bir takım da elenerek programa veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? 3 Haziran 2022 Cuma puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 3 Haziran Cuma puan durumu

Damla aldığı puanlarla altın finali garantilediğini düşünürken, Çarşamba ve Perşembe günü aldığı düşük puanlar, Damla’nın altın finale gitmesi zorlaştı. Damla bu durumu düzeltmek için bugün Gelinim Mutfakta Puanlama sırasında, en yüksek puanı almak için çabalayacak. Damla’nın altın finali garantilediğini düşünüp, onun verdiği rahatlıkla yemeklerini yaparken rahat davranması, Damla’nın aldığı puanları bir günde geriye çekti. Damla kazandığı başarıyı geri elde etmek için 3 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta Günün Birincisi olup, bugün çeyrek altını almak zorunda. Aksi halde işi bir hayli zora girecek.

*************************
Damla: 57 + X = X
Senanur : 47 + X = X
Aslıhan: 59 + X = X
Emel: 37 + X = X

*************************


 

3 Haziran 2022 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.