5 Mayıs Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

5 Mayıs Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Beş yarışmacı arasından biri bugün 50 bin lirayı kazanacak. Peki, kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasında sona gelindi. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana devam eden mücadelesinin ardından bugün 50 bin lirayı kazanacak isim açıklanacak. İrem, Ebru, Yeliz, Ferhat ve Enes'in kıran kırana rekabetinden sonra ödülün sahibi belli olacak. Peki, 5 Mayıs Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu

Bu hafta yarışan dört isim arasından şu ana kadar en çok puanı Enes aldı. Kendisinden sonra ikinci sırada 17 puanla Ebru bulunuyor. 16 puanlı Yeliz üçüncü basamakta ve Yeliz ise 13 puana sahip. Zuhal Topal'ın vereceği puanlar dengeler değişebilir ancak İrem'in kazanma ihtimali pek görünmüyor.

  • Yeliz: 16
  • Enes: 21
  • Ebru: 17
  • İrem: 13
  • Ferhat:


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren Yeliz, Enes, Ebru ve İrem'in yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugünkü bölümünde ise Ferhat menüsüyle puanlarını alacak. Ardından kazanan açıklanacak. Birinci belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.