Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem neden diskalifiye oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem neden diskalifiye oldu?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in hafta finalinde İrem diskalifiye edildi. Peki, İrem neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün sona eriyor. Ferhat'ın yarışmacı olarak mutfağa girip yemekleri ve menüsünü hazırlayacğaı son bölümün ardından gerçekleşecek final etabı nefes kesecek. Programda gerilimli anlar da yaşandı ve İrem, Zuhal Topal tarafından masadan kaldırıldı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal önce uyardı sonra kovdu!

Hafta başından bu yana tavırları ve yorumları ile dikkat çeken İrem, bugün de oldukça sertti. İfadeleriyle bakışları üzerinde toplayan genç yarışmacı, bugün bardağı taşıran son damla hareketi ile fragmanda yer aldı.

Zuhal Topal, İrem'e "Toparladın mı dünden beri?" diye sordu. İrem ise "Beni örnek alacaklar. Haksızlığa uğradıklarında bana saldıracaklar. Az bile saldırdım" ifadelerini kullandı.

Ebru Kozan ise "Bana oynadığınızı ve kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin" çıkışında bulundu. İrem ise bu kez rakibine "Sizin oynanacak ne bir karakteriniz var" şeklinde cevap verdi ancak burada araya Zuhal Topal araya girdi. Güzel sunucu; "Bu şekilde konuşmaya devam edersen ben seni masadan kaldırırım" dedi. İrem de "Kalkarım" diyerek masayı terk etti.

2023/05/05/zuhal-topalla-yemekteyiz-irem.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.