6 Mayıs Adana Demirspor Alanyaspor maçı Bein Sports 2 canlı izle

6 Mayıs Adana Demirspor Alanyaspor maçı Bein Sports 2 canlı izle
 DAMGA Editörü
Süper Lig'de bu akşam oynanacak Ümraniyespor Alanyaspor maçı nefes kesecek. 6 Mayıs Ümraniyespor Sivasspor maçı Bein Sports 2 canlı izle haberimizde yer alıyor.

Şampiyonluk yarışının devam ettiği Süper Lig'de 33'üncü hafta bugün başlıyor. Beşiktaş'ın Antalyaspor'a konuk odluğu mücadelenin ardından sahneye Adana Demirspor ile Alanyaspor çıkacak. Mavi Şimşekler evinde kazanarak yoluna devam etmek isterken turuncu yeşilliler gibi kendisi gibi Akdeniz ekibi olan rakibinden puan alarak evine dönmek amacında. Zorlu karşılaşmayı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 6 Mayıs Ümraniyespor Alanyaspor maçı Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Adana Demirspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 33'üncü haftasında bu akşam oynanacak Adana Demirspor Alanyaspor maçı saat 21.00'de başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği karşılaşma Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. TOD TV ve Bein Connect'ten de izlenebilecek.

Adana Demirspor Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Semih, Morel, Rodrigues, Stambouli, B.Ndiaye, Belhanda, Onyekuru, Yusuf, C.Ndiaye

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Rassoul, Balkovec, Fer, Doumbia, Yusuf, Pereira, Cavaleiro, Efecan, Koulouris

Adana Demirspor Alanyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Alanyaspor'u konuk ettiği son sekiz lig maçının sadece birini kaybeden Adana Demirspor (4G 3B), bu mağlubiyeti rakibini ağırladığı tek Süper Lig karşılaşmasında geçen sezon aldı (Mayıs 2022; 1-2).
  • Adana Demirspor ile oynadığı son sekiz resmi maçın sadece birini kaybeden Alanyaspor (2G 5B), tek mağlubiyetini rakibiyle karşılaştığı ilk Süper Lig maçında aldı (Aralık 2021; 1-3).
  • Son dört Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Adana Demirspor, lig tarihinde ilk kez üst üste beş galibiyet almak için sahaya çıkıyor.
  • Geçen haftayı 3-0'lık hükmen Gaziantep FK galibiyetiyle geçen Alanyaspor, daha önceki 13 deplasman maçını kazanamamış (4B 9M) ve kalesini gole kapatamamıştı (toplam 32 gol).
  • Bu sezon ilk golü attığı Süper Lig maçlarında mağlubiyet almayan tek takım olan Adana Demirspor (14G 4B), aynı zamanda Alanyaspor (5B 11M) ile birlikte ilk golü yediği karşılaşmalardan galibiyet çıkaramayan iki ekipten biri konumunda (3B 5M).
  • Adana Demirspor formasıyla evinde çıktığı son iki Süper Lig maçında birer gol atan Younes Belhanda, takımının Alanyaspor'a en üst ligde attığı tek iç saha golünün sahibi konumunda (Mayıs 2022).
  • Adana Demirspor'un Süper Lig'e döndüğü 2021/22 sezonundan bu yana Mavi Şimşekler adına 2+ gol atan oyuncular arasında dakika/gol oranı en sık isim Cherif Ndiaye (85.3; 512 dakikada 6 gol).
  • Geçen hafta Ümraniyespor filelerini havalandıran Ahmed Hassan, Alanyaspor formasıyla bir Süper Lig sezonunda 10 gole ulaşan dördüncü santrfor oldu (Famara Diedhiou, Papiss Cisse & Vagner Love).
  • Ömer Erdoğan'ın çalıştırdığı takımlarla oynadığı üç Süper Lig maçını da kaybetmeyen Vincenzo Montella (2G 1B), sezonun ilk yarısında meslektaşının görev yaptığı Ankaragücü'nü konuk ettiği karşılaşmayı 3-1 kazandı.
  • Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan bu sezon yabancı meslektaşlarına rakip olduğu beş Süper Lig maçından sadece Konyaspor'u deplasmanda mağlup ettiği karşılaşmada puan alabildi (1-0).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.