6 Mayıs Antalyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle

6 Mayıs Antalyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle
 DAMGA Editörü
Şampiyonluk mücadelesine Galatasaray'ı yenerek iddialı bir şekilde devam eden Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oluyor. Antalyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de 33'üncü haftanın ilk maçı bu akşam oynanıyor. Antalyaspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Siyah beyazlılar, Galatasaray'ı yenerek yeniden dahil olduğu şampiyonluk mücadelesinde yeni bir zafer daha elde ederek bu zorlu virajı kayıpsız geçmek isterken ev sahibi ise rakibi karşısında alacağı galibiyetle hanesine 3 puan yazdırmak amacında. İki ekibin zorlu rekabetinden çıkacak sonuç merakla bekleniyor ve yayın bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 6 Mayıs Antalyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.



Antalyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'de oynanacak Antalyaspor Beşiktaş maçı saat 19.00'da başlayacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


Antalyaspor Beşiktaş maçı muthemel 11'leri

Antalyaspor: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Emrecan Uzunhan, Cemali Sertel, Fernando, Ufuk Akyol, Doğukan Sinik, Ndao, Larsson, Wright

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Saiss, Welinton, Masuaku, Hadziahmetovic, Maxim, Gedson Fernandes, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar


Antalyaspor Beşiktaş maçı öncesi istatistikler

  • Antalyaspor, Beşiktaş ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamadı ancak bu karşılaşmaların dördünden puan çıkardı (4B 1M).
  • Antalyaspor'a konuk olduğu son 19 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden (13G 5B) ve bu mağlubiyeti Eylül 2013'te alan Beşiktaş (0-2), bu deplasmanda yedi maçtır rakibine yenilmiyor (5G 2B).
  • Bu sezon İstanbul takımlarını konuk ettiği altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor (3M), lig tarihinde ilk kez İstanbullu rakiplerine karşı bir sezonda dört iç saha galibiyeti almak istiyor.
  • Süper Lig'de oynadığı son 10 maçı kaybetmeyen ve bu süreçte mağlubiyet almayan tek takım olan Beşiktaş (8G 2B), aynı zamanda en fazla puan toplayan (26) ve en yüksek gol averajına sahip (+16) ekip konumunda.
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan takım Antalyaspor (10). Beşiktaş ise şu ana kadar rakiplerinin yaptığı hatalar sonucu dört gol buldu.
  • Süper Lig'deki son beş golünü kafayla atan Veysel Sarı, Antalyaspor'un Beşiktaş filelerine gönderdiği son golü bu şekilde kaydeden isimdi (Eylül 2021).
  • Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun'un Süper Lig kariyerinde Antalyaspor'dan (7) daha fazla gol attığı tek takım Konyaspor (8; Spor Toto Kupası maçları dâhil).
  • Beşiktaş bu sezon Vincent Aboubakar'ın gol attığı yedi Süper Lig maçını da kazandı. Senegalli golcü bu sezon Mauro Icardi'nin (Kasım 2022-Nisan 2023) ardından fileleri havalandırdığı üst üste sekiz karşılaşmadan galibiyetle ayrılan ikinci oyuncu olmak için sahaya çıkıyor.
  • Beşiktaş'a rakip olduğu iki Süper Lig maçından da beraberlikle ayrılan Nuri Şahin'in, teknik direktörlük kariyerinde üç kez berabere kaldığı bir takım yok.
  • Süper Lig kariyerindeki 600'üncü maça çıkmaya hazırlanan Şenol Güneş, lig tarihinde Rıza Çalımbay (628) ve Samet Aybaba'nın (621) ardından bu sayıya ulaşan üçüncü teknik direktör olacak.


Bein Sports 1 yayın akışı

09:00SANAL DİREKTÖR
10:00beIN HAFTA SONU
12:00GAMER
13:00SANAL DİREKTÖR
14:00SÜPER LİG MAÇ ÖZETLERİ
15:00SPOR TOTO 1. LİG MAÇ ÖZETLERİ
15:30İSTATİSTİK BANKASI
16:00SÜPER LİG HAFTASI
16:30SÜPER LİG MAÇ ÖZETLERİ
17:30ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ
18:00beIN SÜPER LİG
19:00F.T.ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ
21:00beIN SÜPER LİG
23:30TRİO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.