6 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?

6 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?
Yaz ekranında izleyici ile buluşan programlardan hangisi 6 Temmuz Perşembe günü en çok izlenen yapım oldu?

Ali Birerdinç - Televizyon ekranları başında izleyici ile buluşan yapımları izleyenler günün en çok tercih edilen programını da merak ediyor. Peki 6 Temmuz Perşembe günü yayınlanan yapımlar arasından en yüksek reyting oranına hangi program ulaştı? 6 Temmuz 2023 Perşembe reyting listesi nasıl şekillendi? Hangi program günü zirvede tamamladı? İşte 6 Temmuz Perşembe reyting sonuçları…

29 Haziran 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları

TOTAL

Geçtiğimiz hafta Total’de 1. sırada “MasterChef Türkiye All Star”, 2. sırada “Kendi Düşen Ağlamaz”, 3. sırada ise Show TV’de yayınlanan “Güldür Güldür Show” programının tekrar bölümü ekranlara geldi.

AB

AB grubu reyting sıralamasında ilk sırada yine “MasterChef Türkiye All Star” yer alırken, 2. sırada “Kendi Düşen Ağlamaz”, 3. sırada ise “Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber” yer aldı.

20+ABC1

20+ABC1 grubu reyting sıralamasında 29 Haziran Perşembe günü 1. sırada “Masterchef Türkiye All Star” yer alırken onu “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi ve “Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber” izledi.

6 Temmuz 2023 Perşembe günü yayınlanan programların reyting sonuçlarını içeren liste bir sonraki gün sabah saatlerinde yayınlanıyor. 6 Temmuz Perşembe reytingleri açıklandığında haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.