7 Haziran Gelin Evi Kader Mandev kaç puan aldı?

7 Haziran Gelin Evi Kader Mandev kaç puan aldı?
SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni hafta tüm hızı ile devam ediyor. Dün Ayşegül Dalbastı'nın başlattığı zorlu yarışta bugün yarışacak isim Kader Mandev olarak açıklandı ve kendisinin elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Genç gelinin hedefi 10 çeyrek altını evine götürebilmek. Peki, 7 Haziran Gelin Evi Kader Mandev kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni bir gün daha başlıyor. Doğa harikası Karadeniz'den seyircilerine merhaba dediği haftada ikinci bölümü yayınlanacak programda bugün yarışacak isim belirlendi. Ayşegül'ün ardından bu kez Kader Mandev evini rakipleri ve Aslı Hünel'e açarak onları ağırlayacak. Çeyizlerinden eşyalarına, dekorasyonlarından yemeklerinek adar pek çok konuda puanlanacak. Peki, 7 Haziran Gelin Evi Kader Mandev kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

 

Gelin Evi Kader kimdir?

Bu hafta adını birincilik koltuğuna yazdırmak ve 10 çeyrek altını alarak evine dönmek isteyen Kader Medev 25 yaşında. Muhasebeci. 2018'de başlayan ilişkisinde Engin Mandev ile evli. Karan adında bir erkek çocuk annesi. Aslen Rizeli. Yarışmada 10 altını kazanıp evine götüreceğinden oldukça emin ve kendisine çok güveniyor. Instagram hesabı @kdrgmndv'dir.


Gelin Evi Kader Mandev kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 

Gelin Evi Kader kaç puan aldı?

Bugün kendi evinde rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırlayacak olan Kader Mandev zor zamanlar geçirecek. Özellikle Kader Mandev'in eleştirileri bunda çok etkili olacak gibi gözüküyor. Gün sonunda puanlarını alacak Rizeli yarışmacının haftayı nasıl tamamlayacağı da merak konusu. Günün puanları haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.