Aile 13. bölüm sezon finali tek parça full hd izle

Aile 13. bölüm sezon finali tek parça full hd izle
Show TV'nin sevilen dizisi Aile'de sezon finali 13. bölümde neler oldu? Aile 13. bölüm tek parça full hd izle detaylar ise haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Show Tv'nin sevilen dizisi Aile'de sezon finali olan 13. bölüm kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için oldukça merak ediliyor. Peki dizinin yayınlanan sezon finalinde neler oldu? Aile 13. bölüm tek parça full hd izlemek için haberimize devam edin..

Aile 13. bölüm sezon finali tek parça full hd izle

Show TV'nin Salı akşamları birçok izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Aile'de 13. bölüm sezon finalinde İlyas, Hülya'nın kararından sonra Aslan'ı ortadan kaldırmak için plan yapar. Ama tam o planlar yaparken hiç ummadığı bir sürpriz ile karşılaşır. İlyas ailenin büyük bir sırrını Aslana verecektir. Aslan'ın kafası karışır. İlyas'ın söylediklerinde doğruluk payı var mıdır bunun üzerine düşer. Devin hamile olduğunu Aslan'a söyler. Aslan baba olucağı için çok sevinir fakat Devin bebeği doğurmak istemez. Devin bu silahlar içindeki yaşamda bebeğini doğurmanın dopru olmadığını düşünür o esnada da Aslan eşini ikna etmeye çalışır. Hülya'ya, Kıymet tarafından bir telefon gelir. Bu telefon Hülya'yı telaşlandırır. Aslan cephesinde ise evlatlık çocuğun kim olduğunu bulmaya çalışmasıdır. Dizinin 13. bölümünü showtv.com.tr adresinden dizi kategorisi içerisinde bulunan Aile sekmesinden son bölümü izleyebilir ya da Aile 13. bölüm sezon finali full hd tek parça yazdığınızda bölümü izleyebilirsiniz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.