Aile dizisi Cansın kim? Ece İrtem kimdir? Kaç yaşında?

Aile dizisi Cansın kim? Ece İrtem kimdir? Kaç yaşında?
Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı Aile dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Cansın karakteriyle diziye katılan Ece İrtem kim?

Fatma Müge Yücetürk - Show TV’de yayınlanan Aile dizisine sürpriz isim. “Cansın” rolüyle diziye dahil olan genç oyuncu kim?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Aile dizisinin 6. bölümünde kadroya yeni bir isim katılıyor. Ünlü oyuncu Ece İrtem, dizide şarkıcı Cansın karakterine hayat verecek.

Haberin duyulmasının ardından Aile dizisinin hayranları Ece İrtem ile ilgili bilgileri merak etmeye başladı. Peki Ece İrtem kim? Kaç yaşında? Nereli? İşte tüm bu merak edilen soruların cevapları…

Ece İrtem kimdir?

14 Haziran 1991 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelen Ede İrtem, İkizler burcu. 32 yaşındaki oyuncu, Yaşar Üniversitesi Opera / Şan Anasanat Dalı Bölümünden 2014 yılında 3. olarak mezun oldu. Okul hayatı boyunca İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) Genel Müdürü Aytül Büyüksaraç (soprano) ve Levent Gündüz (tenor), Paolo Susanni, Esra Mamaç ve Anna Chubuchenko (mezzosoprano) gibi dünyaca tanınan değerli sanatçılarla çalıştı. İstanbul’a geldikten sonra 2014 -2015 yılları arası Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Kayhan Yıldızoğlu, Okday Korunan, Kadim Yaşar, Tolga Çiftçi’den eğitim aldı.

 Ece İrtem boyu kaç?

1.72 boyunda olan Ece İrtem, ilkokul yıllarından itibaren lisanslı koşuculuk yaptı. Oyunculukla tanışması ise yine ilkokul yıllarında okul piyeslerinde kendi yazdığı skeçlerle oldu. 

Ece İrtem hangi yapımlarda rol aldı?

Televizyon kariyerine 2014 yılında Kaçak Gelinler dizisi ile başlayan genç oyuncu daha sonra sırasıyla; O Hayat Benim, Şeref Meselesi, Paramparça, Kertenkele Yeniden Doğuş, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Bay Yanlış ve Mahkum isimli yapımlarda rol aldı.

Ece İrtem, 2020 yılında çekilen Zengo filminde ise Menkıbe karakterine hayat verdi.

Genç ve güzel oyuncunun Show TV’nin büyük ilgi gören Aile dizisinde nasıl bir performans göstereceği şimdiden merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.