Aile dizisi Cemre kimdir, kaç yaşında?

Aile dizisi Cemre kimdir, kaç yaşında?
Aile dizisinin 11 Nisan günü yayınlanan yeni bölümünde “Cemre” rolü ile ekranlara gelen genç ve güzel oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu.

Cansev Temuçin - Salı akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan “Aile” dizisine katılan yeni oyuncu dikkat çekti. Dizide “Cemre” karakterine hayat veren oyuncunun hayatı da araştırılmaya başlandı. Dizinin hayranları “Aile dizisi Cemre kim, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?” gibi soruların yanıtlarını merak etmeye başladı. Güzel oyuncunun sosyal medya hesapları da soruşturulan konular arasında yerini aldı. İşte tüm merak edilen soruların yanıtı…

Şahmaran ile tanındı

Aile dizisinde Cemre karakterini canlandıran oyuncunun ismi Nil Sude Albayrak. Daha önce Netflix’te yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in yer aldığı Şahmaran dizisinde canlandırdığı “Bike” karakteriyle tanınan Albayrak, oyunculuk yapıyor.

Nil Sude Albayrak kaç yaşında?

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 28 yaşında. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan aktrist oyunculuk eğitimine devam etti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat Oyunculuk Atölyesi’nde de öğrenim gören Albayrak, ilk kez kamera karşısına ise 2021 yılında geçti. Birtday adlı kısa filmle ilk deneyimini yaşayan oyuncu pek çok tiyatro oyununda da sahne aldı. Genç oyuncunun Instagram hesabı da merak edilen konular arasında yer aldı. Sosyal medya hesabında @nilsudealbayrak kullanıcı adının kullanan oyuncu, hesabından farklı pozlarını paylaşıyor.

[related-posts id="98224" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.