Aile'nin 12. bölüm full izle Show TV 23 Mayıs 2023 Salı

Aile'nin 12. bölüm full izle Show TV 23 Mayıs 2023 Salı
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile, 23 Mayıs 2023 Salı akşamı 12. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Aile'nin 12. bölüm full izleyebilmek için devamı haberimizde..

Emre Ozan Yüksel- Salı akşamları yayınlanan Show TV'nin sevilen dizisi Aile, 23 Mayıs 2023 Salı yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Levent Ülgen, Nur Sürer, Canan Ergüder'in yer aldığını dizinin son bölümü 12. bölüm seyirciler tarafından oldukça merak ediliyor. Show TV'de diziyi kaçıranlar ve izleyemeyenler için showtv.com.tr adresinden dizi kategorisine girip bölümler Aile dizisine tıkladığınızdan web sitesinin alt başlığından inip bölümler kategorisine tıkladığınızda "12. bölüm izle" sekmesine tıkladığınızda 12. bölümü izleyebilirsiniz. Ya da internet üzerinden "Aile 12. bölüm izle" "Aile 12. bölüm full izle" ya da "Aile 12. bölüm kesintisiz izle" yazdığınızda da dizinin son bölümündeki tüm detaylara erişebilirsiniz.

Peki Aile dizisinin 12. bölüm son bölümünde neler oldu? Devin ile Aslan'ın arasındaki gerginlik ne oldu? Aysel ve bebeğinin son durumu ne? Dizinin fanatik seyircisi tarafından oldukça merak ediliyor.

Aile dizisi 12. bölümünde neler oldu?

Aysel ve bebeğinin durumunu, mezarlıkta yaşanan patlamadan sonra iyice kritik durumdadır. İlyas, Hülya'yı köşeye sıkıştırır ve oğulları arasında seçim yapmasını ister. Hülya ise bu durumdan kurtulmak için İbo ile bir yol arar. Aslan ailesine yaşatılanların intikamını almak için plan yapar ve Cihan'dan yardım ister. İlyas, oyunlarına alet etmek için Devin'i gözüne kestirir. Hülya, İlyas'a bir cevap vermek zorundadır ve oğulları arasında seçim yapmaya mecbur kalır. Peki Hülya hangi oğlunun ismini vermiştir? Cihan mı? Yoksa Aslan mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.