Al Hilal - Al Nassr S Sport Plus, tvnet canlı izle

Al Hilal - Al Nassr S Sport Plus, tvnet canlı izle
Suudi Arabistan Pro Ligi'nde muhteşem bir maç futbol severleri bekliyor. Al Hilal - Al Nassr S Sport Plus, tvnet canlı izle alternatifleri haberimizde.

BURAK ZİHNİ - KIran kırana geçen şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı Suudi Arabistan Pro Ligi'nde dev bir maç futbol severleri bekliyor. Ronaldo'yu kadrosuna katarak büyük bir sükse yapan ve dünyanın gözünü çevirdiği Al-Nassr, deplasmanda Al-Hilal'e konuk oluyor. İki ekip arasındaki mücadeleden galip çıkacak takım merakla bekleniyor. Mavi beyazlılar kayıp olmasını istemediği sezonda son bir adım için taraftarının da desteğini alırken Al-Nassr ise Al-Ittihad ile farkın açılmaması adına yeşil çimlerde olacak. Mücadeleyi izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerine ulaşmak amacında. Al Hilal - Al Nassr S Sport Plus, tvnet canlı izle alternatifleri haberimizde.



Al Hilal - Al Nassr maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig'inde bu akşam oynanacak Al Hilal - Al Nassr maçı saat 22.00'de başlayacak. Al Hilal Stadyumu'ndaki müsabaka (Mavi Mücevher) tvnet ve S Sport Plus'tan canlı yayınlancak.


 

İki takımın son durumu

Bu akşam şampiyonluk hedefi ile rakibinin karşısına çıkacak Al-Nassr, 53 puanla lider Al-Ittihad'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Çıktığı 23 maçta 16 maçta 16 galibiyet ve 5 beraberlik elde eden başkent temsilcisi bugün kazanarak kayıpsız ilerlemek istiyor. Ev sahibi ise 46 puanla 4. sırada. 24 maçta 13 galibiyet ve 7 beraberlik aldı. İki takım arasındaki mücadelelerde ise Al Hilal'in üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 10 maçon 6'sı onların üstünlüğü ile bitti. Sarı mavlililer ise 3 maç kazandı.  Bir de beraberlik alındı.


 

Al Hilal - Al Nassr maçını kim yönetecek?

Al-Hilal - Al-Nassr karşılaşmasını ünlü İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Hakem, Katar'da oynanan 2022 Dünya Kupası'nın son 3 maçı da dahil olmak üzere birçok önemli karşılaşmada düdük çaldı.


Al Hilal muhtemel 11'i

Muhammad Al-Owais
Nasser Al-Dosari - Muhammad Jahfali - Jang Hyun Soo - Saud Abdul Hamid
Salman Al-Faraj - Gustavo Cuellar - Muhammad Kino
Michel Delgado - Odion Ighalo - Musa Mariga

Al Nassrmuhtemel 11'i

Nawaf Al-Aqidi
Sultan Al-Ghanam - Abdul-Ilah Al-Omari - Alvaro Gonzalez - Gisli Conan
Abdullah Al-Khaibri - Luis Gustavo
Abdel-Rahman Al-Ghareeb - Anderson Talisca - Ayman Yahya

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.