Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Bein Sports 1

Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Bein Sports 1
Süper Lig'de 30'uncu hafta başlıyor. Galatasaray, Alanyaspor karşısında 3 puan arıyor. Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Bein Sports 1 haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Son maçında Kayserispor'a gol yağdıran Galatasaray, Süper Lig'in 30'uncu haftasında açılışı yapıyor. Sarı kırmızılılar Antalya'da Alanyaspor'un konuğu oluyor. Rakibini yenerek şampiyonluk konusunda dev bir adım daha atmak isteyen Aslan'a karşı Akdeniz temsilcisi de sürpriz yapmak peşinde. Zorlu mücadeleyi izleyerek takımlarına destek vermeyi amaçlayan taraftarların yanı sıra futbol severler ve İddaa takipçileri de yayın bilgilerini araştırarak öğrenmeye çalışıyor. Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Bein Sports 1 haberimizde.


Alanyaspor Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu Akşam Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig maçı saat 20.30'da başlayacak. Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği mücadele Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

Alanyaspor Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Furkan, Rassoul, Balkovec, Fatih Aksoy, Doumbia, Efkan, Efecan, Cavaleiro, Ahmed Hassan

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi


 

Alanyaspor Galatasaray maçı öncesi istatistikler

  • Galatasaray ile oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Alanyaspor (3G 2B), tek mağlubiyetini bu süreçte gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (Şubat 2021; 0-1).
  • Bugüne kadar Alanyaspor'a konuk olduğu altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Galatasaray (3G 2B), o mağlubiyette bu rekabet tarihindeki en farklı yenilgisini aldı (Temmuz 2020; 1-4).
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Alanyaspor (3B 8M), bu galibiyeti bu süreçte kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada evinde aldı (1-0 vs İstanbul Başakşehir).
  • Son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Galatasaray, bu şekilde daha uzun bir galibiyet serisini en son Nisan-Mayıs 2021 arasındaki üç karşılaşmada yaşadı (Fatih Terim).
  • Bu sezon savunma bölgesinde kaptırdığı toplar sonucu kalesinde en fazla gol gören takım Alanyaspor (9). Galatasaray ise şu ana kadar bu bölgede rakiplerine en az top kaptıran ekip konumunda (146).
  • Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca'nın Süper Lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında Galatasaray'dan (12 maç) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Antalyaspor (13 maç).
  • Bu sezon en fazla Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan oyuncu olan Mauro Icardi (beş), bunu Galatasaray kariyerinde ilk kez Alanyaspor'a karşı başardı (Ekim 2022; 1 gol & 1 asist).
  • Kerem Aktürkoğlu (6), Bafetimbi Gomis'ten (2017/18'de 11 gol) bu yana bir Süper Lig sezonunda 7+ deplasman golü atan ilk Galatasaray oyuncusu olmak istiyor.
  • Galatasaray'a rakip olduğu son beş Süper Lig maçını kazanamayan Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal (3B 2M), daha önceki altı karşılaşmalık süreçten beş galibiyet çıkarmış (1M) ve rakibine sadece iki gol izni vermişti.
  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Süper Lig kariyerinde galibiyet alamadan çıktığı deplasmanlar arasında Alanyaspor'dan (2B 2M) daha fazla konuk olduğu tek rakibi Beşiktaş (3B 4M).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.