Ankaragücü Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ankaragücü Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyek final heyecanı bugün başlıyor. Ligde istediği sonuçları elde edemeyen Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak. Bordo mavililer eldeki tek kupayı da kaybetmemek adına mücadele verecek. Taraftarlar da zorlu maçı izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Ankaragücü Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

HABER MERKEZİ - Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları bugün başlıyor. Hafta sonu Kayserispor'a yenilerek taraftarlarını üzen Trabzonspor, bu sezon iddiasının sürdüğü tek kullvarda Ankaragücü'ne konuk olacak. Zirveden aylar önce uzaklaşan ve Avrupa'dan da elenen bordo mavililer, Galatasaray'dan sonra en çok zafer yaşayan kulüp unvanına sahip. UEFA organizasyonlarına katılabilmek için de kupayı kaldırmak zorunda olan Fırtına, bugün avantajlı bir skor almak zorunda. Sarı lacivertliler de yine ligde oldukça zor günler geçiriyor. İki ekibin karşılaşmasını milyonlarca futbol sever izleyecek. Peki, Ankaragücü Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Ankaragücü Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Ankaragücü ile Trabzonspor arasında Eryaman Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı saat 20.30'da başlayacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak.


 

Ankaragücü Trabzonspor maçı A Spor canlı izle

A SPOR HD kanalı güncel 2023 frekans bilgileri aşağıdadır. Türksat kanal frekans bilgilerini girerek A SPOR HD Türksat frekans 2023 bilgileri ile ATV DOĞU PAKET isimli pakette yer alan kanal için yükleme yapabilirsiniz. Kanalı hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Kanal İsmi A SPOR HD
Frekans 12053
Polarizasyon H - Yatay
SR 27500
FEC 5/6
Kapsama Doğu
Güncellenme Tarihi 3.04.2023


Ankaragücü-Trabzonspor muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Gökhan, Radakovic, Atakan, Mujakic, Kitsou, Diack, Taylan, Hasan Ali, Zahid, Emre, Sowe

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Abdülkadir Ömür, Visca, Bakasetas, Markovic, Maxi Gomez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.