Ankaragücü Trabzonspor Türkiye Kupası A Spor canlı izle

Ankaragücü Trabzonspor Türkiye Kupası A Spor canlı izle
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları bugün başlıyor. Günün tek karşılaşmasında Ankaragücü'nün konuğu Trabzonspor olacak. İki ekibin zorlu mücadelesinde gözler alınacak sonuca çevrildi İki ekip de yarı finale çıkarak yoluna devam etmek amacında. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de yayın bilgilerini araştırıyor. Ankaragücü Trabzonspor Türkiye Kupası A Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve lige uzun süre önce havlu atan Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'ne konuk oluyor. Daha önce Ankara'da rakibiyle 1-1 beraberek alan bordo mavililer eğer bugün kazanırsa yarı finalde Galatasaray - Başakşehir mücadelesinden galip çıkan ekiple karşılaşacak. Bu kez 2 maç üzerinden oynanacak eşleşme ile beraber finale kalmaya çalışacak. Diğer yandan sarı lacivertliler de evinde taraftarı önünde rakibini yenip son 4 takım arasına kalmak amacında. Ankaragücü Trabzonspor Türkiye Kupası A Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


 

Ankaragücü Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında oynanacak Ankaragücü Trabzonspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği ve Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele A Spor'dan canlı izlenebilecek.


 


Ankaragücü Trabzonspor maçı A Spor canlı izle

Trabzonspor'un Ankaragücü ile Ankara'da karşılaşacağı çeyrek final maçı A Spor'dan yayınlanacak. Kanalı izleyebilmek için birçok alternatif bulunmaktadır. Televizyon izleyicilerinin yanı sıra internet ve dijital ortamdan da seyredilebilmektedir. Birçok uygulama ve todtv.com.tr üzerinden de yayın yapılmaktadır.

 

ASPOR FREKANS BİLGİLERİ

  • FREKANS : 12053 Mhz
  • SYMBOL RATE: 27500
  • POLARİZASYON : H ( Yatay )
  • FEC : 5/6
  • DIGITURK : 88. kanal
  • TİVİBU : 81. kanal
  • D-SMART: 80. kanal
  • KABLO TV: 142 ve 143 . Kanal.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.