Apartmanlar Yarışıyor Yıldızlar takımı kimdir? Yılmaz Can Pağren, Emel Maaşoğlu ve Funda İmergi

Apartmanlar Yarışıyor Yıldızlar takımı kimdir? Yılmaz Can Pağren, Emel Maaşoğlu ve Funda İmergi
TV8'de dün üçüncü haftasına başlayan Apartmanlar Yarışıyor'da heyecan devam ediyor. Seyhanlar Takımı ile kıran kırana bir mücadeleye girecek olan Yıldızlar takımı açıklandı. Birincilik için mutfağa girecek isimler ise Yılmaz Can Pağren, Emel Maaşoğlu ve Funda İmergi. Peki, Apartmanlar Yarışıyor Yıldızlar takımı kimdir? Yılmaz Can Pağren, Emel Maaşoğlu ve Funda İmergi hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ümit Kantarcılar'ın sunumuyla ekranlara gelen ve birbirine rakip iki apartmanda üçer kişilik takımları ağırlayan Apartmanlar Yarışıyor'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Kebabın, şirdanın, mumbarın, bici bicinin ve daha birçok yemeğin başkenti Adana'da yapılan yayınlarda iki takımda altı yarışmacı büyük ödül için yarışıyor. Takımlardan birinin adı Yıldızlar olarak açıklandı. Ekibin üyeleri ise Yılmaz Can Pağren, Emel Maaşoğlu ve Funda İmergi oldu. Peki, Apartmanlar Yarışıyor Yılmaz Can Pağren, Emel Maaşoğlu ve Funda İmergi İşte detaylar...

 

Apartmanlar Yarışıyor Yılmaz Can Pağren kimdir?

29 yaşında olan Yılmaz Bey 1 senelik evli. Doğduğundan beri mutfakta olduğunu söylüyor. Tam bir lezzet makinesi.

Apartmanlar Yarışıyor Yılmaz Can Pağren

 

Apartmanlar Yarışıyor Funda İmergi kimdir?

Yılmaz Bey'in teyzesi olan Funda Hanım 59 yaşında. 2 çocuk annesi. Adana'nın sıcağı gibi acılı yemekleri ile karşı takımı kavurmayı hedefliyor.

Apartmanlar Yarışıyor Funda İmergi

 

Apartmanlar Yarışıyor Emel Maaşoğlu kimdir?

Güzelliği ile dikkat çeken Emel Hanım 38 yaşında. Aslen Antepli ama gelin olarak Adana'ya geldi. Güzellik uzmanı. Gurme olduğunu iddia ediyor. Sivri dili ve inatçılığı ile birincilik mücadelesi verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.