Arka Sokaklar 569. bölüm tek parça izle - 570. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 569. bölüm tek parça izle - 570. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin reyting rekortmeni ve fenomen dizisi Arka Sokaklar'da yeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Rıza Baba ve ekibi yine İstanbul sokaklarında suçluları bulabilmek ve cezalarını verebilmek adına mücadele verecek.Arka Sokaklar 569. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 570. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 569. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 570. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 


Arka Sokaklar 569. bölüm özeti

Servan'ın elindeki Başak, ölüm kalım arasında çok ince bir çizgidedir! Arka Sokaklar 569. Bölüm 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Selin’e saldırı düzenleyen motorlulardan Maksut sorguya alınır. Uzun uğraşlar sonucunda Selin’i öldürme emrini ve silahları, Servan’dan aldığını itiraf eder. Sorgudaki Mesut çıldırır. Maksut’tan, Servan’ın yerini bilen tek kişinin Hasret olduğu öğrenilir. Servan ile Engin’in telefon bağlantısı kurduğu sırada emniyete gelen İhsan Bey, duruma şahit olunca kalp krizi geçirir. Servan’ın hiç şakası yoktur. Engin’in nişanlısı, doğacak çocuğunun annesi Başak ölüm kalım arasında çok ince bir çizgidedir. Zafer, Ceren’in eski kocası ve soyguncudur. Kadını defalarca darp etmiş bir ruh hastasıdır. Son döviz bürosu soygununda işler çığırından çıkmış olay büyümüştür ve şimdi adamlarıyla birlikte aranmaktadır. Ceren görgü tanıdığıdır ama polise bildiklerini anlatmaz daha doğrusu anlatamaz. Kızı Figen için de endişe etmektedir. Bu olay sırasında Ceren ile iletişimde olan Hakan, Zafer tarafından tehdit altındadır. Latif, Esra’ya arkadaşlarıyla dernekte buluşacağını söyler. Aslında biraz rahatlamak için bir hamama gider. Polisin yaptığı hamam baskınında Latif’te gözaltına alınıp emniyete getirilir. Emniyette Hüsnü ile karşılaşan Latif, müstakbel damadından bu olayı kimsenin duymaması için yardım ister. Mesut alkolü bırakıp kendine çeki düzen verir. Başta Selin ve Tunç olmak üzere herkes çok mutlu olur. Mesut’un aslında çok başka bir planı vardır. Tunç’a bir mektup bırakıp ortadan yok olur.


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 569. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 569. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 569. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 570. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 570. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.