BB Erzurumspor Altay maçı canlı izle! TRT Spor canlı izle

BB Erzurumspor Altay maçı canlı izle! TRT Spor canlı izle
TFF 1. Lig'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Bugün oynanacak 2 karşılaşmanın ilki Erzurum'da. BB Erzurumspor'un rakibi Altay olacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadele öncesi 2 takım da aynı puanda yer alırken averajları da -7 olarak dikkat çekiyor. Bugün kazanacak takım ilerleyen haftalar için moral depolayacak. Mücadeleyi izlemek isteyen birçok kişi de araştırmalarda bulunuyor. BB Erzurumspor Altay maçı canlı izle! TRT Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BB Erzurumspor ile Altay kozlarını bugün Kazım Karabekir Stadyumu'nda paylaşıyor. Hakan Kutlu yönetimindeki mavi beyazlılar, Tuna Üzümcü ve öğrencilerin karşı 3 puan alarak yoluna devam etmek isterken İzmri temsilcisi ise evine zaferle dönmek amacında. Burak Olcar'ın yöneteceği karşıılaşmanın hangi kanallarda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı da merak konusu. BB Erzurumspor Altay maçı canlı izle! TRT Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


BB Erzurumspor Altay maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün 1. Lig'de iki önemli ekibin kıyasıya mücadelesine tanıklık edilecek BB Erzurumspor Altay maçı saat 17.00'de başlayacak. Kritik 90 dakika TRT Spor ve beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.


 

BB Erzurumspor Altay maçı TRT Spor canlı izle

Sezonun ilk mçaında iki takım İzmir'de 1-1 berabere kalmıştı. Bugün de aynı puanda karşılaşmaya çıkacak iki ekip arasında kıran kırana bir karşılaşma bekleniyor. TRT Spor'un yayın frekansları aşağıda yer almaktadır;
 

TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.