Ben Bu Cihana Sığmazam 33. bölüm fragmanı yayınlandı

Ben Bu Cihana Sığmazam 33. bölüm fragmanı yayınlandı
ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Salı günü yayınlanacak dizinin yeni bölümünde Ateş ölecek mi? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- ATV'nin Salı akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosunda Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan gibi birçok oyuncu yer alıyor. Dizinin bu akşam yayınlanması beklenen bölümünde neler olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam 33. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Ben Bu Cihana Sığmazam 33. bölüm fragmanı yayınlandı

Leyla, kızının rehin tutulduğunu öğrenir. Bu düşman, Leyla'ya bazı şartlar karşılığında kızını geri vereceğini söyler. Leyla'nın bu şartlara mecbur kalmasıyla Cezayir'e hiçbir şey belli etmeden yapması gerekir. Cezayir ve ekibi, son hızla Suna'yı ararken Tatavlalı'nın adamlarından birini satın alır. Cezayir düşmanının kim olduğunu anlayınca yüzleşmek için elindeki kozu kullanır. Leyla'yı ölümle burun buruna bırakıp tehdit eden kimdir? Cezayir, Tatavlalı'nın evinde kimi bulur? Firuze, Leyla'ya nasıl bir yardım yapar? Cezayir'in düşmanı onunla karşı karşıya gelmeyi kabul edecek mi?

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde ne oldu?

Azra, ilk başta Kayıkçı ile olan bağlantısını inkar eder. Azra'nın evine Ateş'i yollar ve her tarafın incelenmesini izler. Azra'nın evinden gelen dosyalar arasında sürpriz bir fotoğraf vardır. Cezayir fotoğraftaki kişinin Kayıkçı olma ihtimalini düşünür. Tatavlalı, Orhan'ın öldüğünü öğrenir. Cezayir'i zor durumda bırakmak için suçu onun üzerine atar. Orhan'ın ölümü ortaya çıkınca Melike ve Azamet zor durumdadır. Melike kendini kötü hisseder ve ani bir kararla Azamet ile bareber yurt dışına çıkarlar. Tatavlalı usulsüz yoldan kazandığı paraları yurtdışına kaçırması için Mişon'u görevlendirir. Tatavlalı paraların yerine ulaşmadığını anlayınca Mişon'un Cezayir'le hareket ettiğini anlar. Tatavlalı baskın yapar. Azra'nın zor durumda olduğunu anlayan Kayıkçı Leyla'ya ulaşır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.