Benim Güzel Ailem 1. bölüm full izle 21 Haziran 2023, Benim Güzel Ailem ilk bölüm kesintisiz izle TRT

Bugün ilk bölümü ile izleyici ile buluşan Benim Güzel Ailem dizisi pek çok kişi tarafından merakla araştırılıyor.

Cansev Temuçin - Geniş ve güçlü oyuncu kadrosu, eğlenceli konusu ve ilginç karakterleri ile dikkat çeken Benim Güzel Ailem dizisi yayın hayatına başlıyor. Çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarında diziseverlerle buluşacak olan Benim Güzel Ailem dizisinin 1. bölümü 21 Haziran 2023 Çarşamba günü yayınlanıyor. Diziyi TRT ekranlarından izleyemeyen kişiler, arama motorları üzerinden “Benim Güzel Ailem 1. bölüm full izle”, “Benim Güzel Ailem ilk bölüm TRT izle” ve “Benim Güzel Ailem 1. bölüm kesintisiz izle 21 Haziran Çarşamba” gibi aramalar yapıyor.

TRT 1 ekranlarından yaz sezonunun iddialı yapımları arasında gösterilen Benim Güzel Ailem, TRT 1 ekranlarından izleyiciye merhaba demeye hazırlanıyor. Benim Güzel Ailem dizisinin başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar rol alıyor.

Benim Güzel Ailem dizisinin 1. bölümü 21 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Benim Güzel Ailem 1. bölümde neler oldu?

Benim Güzel Ailem dizisi, çocuklarını evlendirmiş bir çiftin hayatını konu alıyor. Dört çocuklarından üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününü bekliyor. Ancak aile, düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp eve geri geliyor. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönüyor ve hikaye burada başlıyor. Bir de üstüne düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçiyor. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlıyor...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.