Benim Güzel Ailem dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Benim Güzel Ailem dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
21 Haziran Çarşamba akşamı yayın hayatına başlayacak olan Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ne, nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var?

Fatma Müge Yücetürk - Yaz mevsiminin gelmesiyle sezondaki dizilerde ekranlara ara verdiler. Sezon dizilerinin yerini yaz dizilerinin almasıyla yeni dizilerden de fragmanlar gelmeye başladı. Bu yaz ekranlarımızda bize eşlik edecek yapımlardan olan Benim Güzel Ailem merakla beklenmeye başladı. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanının ardından seyircide pek çok soru işareti oluştu. İzleyiciler, konusu ve iddalı oyuncu kadrosuyla ilgiyi üstüne çeken dizinin hangi kanalda yayınlanacağını, ilk bölümünün ne zaman olduğunu merak ediyor. Peki Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ne, nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var ? İşte o soruların cevaplar...

Benim Güzel Ailem hangi kanalda yayınlanacak?

Beklenen yaz dizilerinden biri olan Benim Güzel Ailem TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak. Senaryosuyla içimizi ısıtacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen oturuyor. Senaristliğini ise Baykut Baden üstleniyor.

Benim Güzel Ailem oyuncu kadrosu

Geniş ve tanınmış oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç, Nergis Kumbasar bulunuyor.

Benim Güzel Ailem dizisi nerede çekiliyor?

Aile sıcaklığını hissedeceğimiz Benim Güzel Ailem dizisi İstanbul'da çekiliyor olacak. İstanbul'un tarihi sokakları, eşsiz manzarasıyla Galata, Beşiktaş dizide sıklıkla rastlayacağımız manzaralar olacak.

Benim Güzel Ailem ne zaman başlıyor?

Yaz sezonunda yayın hayatına başlayacak olan dizinin, yayınlanan birinci bölüm fragmanında yayın tarihi açıklandı. Dizi, 21 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT ekranlarında ilk bölümüyle yayın hayatına giriş yapacak.

aile.jpg

Benim Güzel Ailem dizisi konusu ne?

Benim Güzel Ailem dizisinde evli ve çocuklu bir çiftin hayatı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendirmiş olan aile, son çocuklarının da düğününe hazırlanmaktadır. Tüm çocukların evden gitmesiyle büyük bir üzüntü duyan aileye, diğer üç kardeşin ellerinde bavullarla çıkıp gelmeleri büyük bir şok yaratır. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer.Durum böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.