BluTV Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm izle! Yarım Kalan Aşklar 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BluTV Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm izle! Yarım Kalan Aşklar 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
BluTV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yarım Kalan Aşklar'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Kadir ve Elif arasındaki aşk yolculuğunda yaşanan son dakika gelişmesi herşeyi değiştirdi. Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm fragmanı ve özetini de bu sayfada görüntüleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Dijital ortamda yayınlanan diziler arasına katılan ve kısa sürede adından söz ettiren Yarım Kalan Aşklar'da heyecan sürüyor. Kadir, Elif ile yakınlaşmayı başarmış ve onun güvenini kazanmıştır. Elif de Ozan'ın ölümü sonrasında kendisine uzanan bu yardım elini geri çevirmeyerek hayatını sürdürmek istemiştir. Yeni hayatında polis olan Kadir, Ozan'ın ölümünü araştırmaya devam eder. Ancak olaylar silsilesi onun ve Elif'in başını ağrıtacaktır. Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Yarım Kalan Aşklar 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Yarım Kalan Aşklar 6. bölümde neler yaşandı?

Elif'in Altıntepe'deki mesaisi deveam ederken olayları anlatacak olan tanık ile buluştuğu sırada silahlı saldırı düzenlenmişti. Adam ölürken Elif de canını zor kurtarmıştı. Kadir de Elif'in yanına giderek onu oradan alıp İstanbul'a getirdi. Ozan cinayetinin Nejat Amir tarafından getiririldiğini öğrenen Kadir, büyük şok yaşamıştır. Bunu da kendisine söyler. Ancak Nejat Amir'in de Kadir'e bir sürprizi vardır. Ebru ile konuştuğunu anlatır. Ebru her şeyi didik didik edercesine ulaştığı kayıtlar sonrasında onunla birlikte olmanın intikamını almak istemektedir. Mehmet ise Ebru'nun yerine suçu üstlenerek sorguya alınmıştı. Ebru onun için de çaba gösterir. İsmet baba olacağı düşüncesiyle birlikte sevinir ancak gerçeği öğrenmesi geç olmayacaktır.



Yarım Kalan Aşklar 4. bölüm fotoğrafları


 

Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm özeti

Nejat ve Kadir, Ebru ile Mehmet'in nikah şahidi olur. Ancak onların şahitliği de bu kadar olur! Ebru tam atmak üzere iken Kadir ile birlikte olduğunu söyleyince nikah karışır. Mehmet, Kadir'e silah çeker. Bu sırada İsmet içeri girer. Cephanelikle gelmiştir ve onun da hedefinde Kadir vardır. Elif, kafasına şişe vurarak bayılttığı Kadir'den gerçekleri öğrenmek istemektedir. 

yarım kalan aşklar


 

Yarım Kalan Aşklar 7. bölüm izle

Yeni başladığı yayın hayatında beşinci defa izleyicisinin karşısına çıkan Yarım Kalan Aşklar'ın son bölümü BluTV'de yayınlanıyor. Bölümleri izlemek isterseniz ücretli üyelik satın alabilirsiniz. Eğer ücretsiz seyretmek isterseniz Youtube üzerinde tek parça olarak sadece ilk bölüme erişme şansınız bulunmaktadır.


 

Yarım Kalan Aşklar 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BluTV'nin sevilen dizisi Yarım Kalan Aşklar'ın 8. bölüm fragmanı Youtube'da yayınlanır yayınlanmaz izleyebilirsiniz. Bir sonraki bölümün fragmanı, yeni bölüm bittikten sonra hem BluTv'ye hem de Youtube'a eklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.