Boluspor Samsunspor canlı izle! beIN SPORTS 2, TRT Spor izle

Boluspor Samsunspor canlı izle! beIN SPORTS 2, TRT Spor izle
TFF 1. Lig'de futbol heyecanı devam ediyor. Elde ettiği uzun süreli galibiyet serisiyle liderliğe oturan ve yeniden Süper Lig'e gelme konusunda büyük avantaj yakalayan Samsunspor, play-off hedefi bulunan Boluspor'a konuk oluyor. İki ekibin mücadelesi de binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Boluspor Samsunspor canlı izle! beIN SPORTS 2, TRT Spor izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Kıran kırana devam eden 1. Lig'de gözler yeni haftaya çevrildi. Eyüpspor'un yenilmesiyle beraber liderliğini perçinleyen Samsunspor, bugün play-off iddiasını sürdürmek ve buradan da Süper Lig'e yükselecek dereceyi elde etmek isteyen Boluspor karşısına çıkıyor. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynayacağı zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedeflerken ev sahibi ise rakibini yenerek yoluna devam etmek amacında. Kritik 90 dakikayı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerine erişmek istiyor. Boluspor Samsunspor canlı izle! beIN SPORTS 2, TRT Spor izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Boluspor Samsunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonluk yolunda en önemli maçların birine çıkacak olan Samsunspor'un Boluspor ile oynayacağı karşılaşma 14.30'da başlayacak. Kadir Sağlam'ın yöneteceği kritik mücadele TRT Spor ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.


 

Boluspor Samsunspor maçı muhtemel 11'ler;

Boluspor:

Samsunspor: SZUMSKI, Y.EMRE, ALİM, YUSUF ABDİOĞLU, SONER GÖNÜL , CELİL, BENASSER, OSMAN, HARRIS, FOFANA, TANQUE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.