Çalgı Çengi İkimiz konusu ne? Çalgı Çengi İkimiz nerede çekildi?

Çalgı Çengi İkimiz konusu ne? Çalgı Çengi İkimiz nerede çekildi?
Çalgı Çengi İkimiz filmi televizyon izleyicisi ile buluşuyor. Filmi izleyenler, Çalgı Çengi İkimiz filminin nerede çekildiğini ve oyuncu kadrosunu sorguluyor.

Hüsamettin Ozan Aslan - Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı Çalgı Çengi İkimiz filmi, 5 Nisan Çarşamba günü Show TV'de ekrana geldi. 

Çalgı Çengi filminin devamı olarak çekilen Çalgı Çengi İkimiz filminin televizyon ekranlarında boy göstermesi, izleyicilerin yapımla ilgili konuları merak etmelerine yol açıyor. "Çalgı Çengi İkimiz nerede çekildi?", "Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosunda kimler var?" ve "Çalgı Çengi İkimiz konusu ne?" gibi soruların tüm yanıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Çalgı Çengi İkimiz konusu

Devam filmi olan Çalgı Çengi İkimiz, iki müzisyen kuzenin maceralarını konu alıyor. Serkan ve Gürkan'ın başına gelen talihsiz olaylar ve mafyadan kurtuluş mücadeleleri filmin konusunu oluşturuyor. Kuzenlerin yaşadığı talihsizlikleri ve ünlü olma çabalarını komedi ile harmanlayarak izleyici ile buluşturan yapım sinema salonlarında da çok sayıda kişi tarafından izlenmişti.

Çalgı Çengi İkimiz nerede çekildi?

Çalgı Çengi İkimiz filmini izleyenler, yapımın nerede çekildiğini de merak ediyor. Aksiyon sahneleri ile de göz dolduran filmin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. Filmde yer alan kaçış ve kovalamaca sahneleri ise Küçükyalı semtinde çekildi.

Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosu

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Çalgı Çengi İkimiz filminin başrollerinde serinin ilk filminde olduğu gibi Ahmet Kural ve Murat Cemcir rol alıyor. Filmde ayrıca; Rasim Öztekin, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Tuna Orhan, Ahmet Gülhan, Ayşe Kökçü, Cahit Gök, Korhan Herduran, Şinasi Yurtsever ve Zihni Göktay gibi isimler de boy gösteriyor.

Çekimleri 2016 yılında yapılan ve 2017 yılının başında vizyona giren Çalgı Çengi İkimiz filminin yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir oturuyor. Yapımcılığını TR 40 33'ün üstlendiği yapımın senaryo yazarlığını da yine Selçuk Aydenmir üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.