CANLI İZLE ? Ankaragücü Giresunspor Bein Sports 1, TOD TV

CANLI İZLE ? Ankaragücü Giresunspor Bein Sports 1, TOD TV
Ankaragücü ile Giresunspor bugün karşılaşacak. Ankaragücü Giresunspor Bein Sports 1, TOD TV izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 30'uncu hafta bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Günün ilk mücadelesinde Ankaragücü evinde Giresunspor'u ağırlayacak. Küme düşme hattında bulunan iki takımın kıran kırana rekabetine sahne olması beklenen karşılaşmada taraftarlar ve futbol severler yayın bilgilerini öğrenerek bilgi sahibi olmak amacında. Ankaragücü Giresunspor Bein Sports 1, TOD TV izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Ankaragücü Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan Ankaragücü Giresunspor mücadelesi saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1, TOD TV ve Bein Connect'ten canlı yayınlanacak.


 

Ankaragücü Giresunspor muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Gökhan, Malcuit, Atakan, Mujakic, Taylan, Diack, Kitsiou, Hanousek, Zahid, Emre, Sowe

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Mejia, Kuwas, Görkem, Serginho, Bajic


 

Ankaragücü Giresunspor maçı öncesi istatistikler

  • Giresunspor'u ağırladığı son üç resmi maçı da 3+ gol atarak kazanan Ankaragücü (1. Lig & Türkiye Kupası), rakibini Süper Lig'de konuk ettiği son dört karşılaşmayı (Nisan 1973-Ocak 1976) kayıpsız geçemedi (2B 2M).
  • Ankaragücü ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Giresunspor (3G 6B), en üst ligdeki bir rakibine karşı en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Karadeniz ekibinin şu anda Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında en düşük mağlubiyet oranına sahip olduğu rakibi yine başkent temsilcisi (%9; 1/11).
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Ankaragücü, daha uzun bir galibiyet serisini en son Mart-Nisan 2021 arasındaki dönemde yaşadı (4G). Başkent ekibinin başında iç sahadaki ilk karşılaşmasında İstanbulspor'u mağlup eden Tolunay Kafkas (3-2), Hakan Kutlu'dan (Ekim 2007) bu yana sarı-lacivertli ekiple en üst ligdeki ilk iki iç saha karşılaşmasını kayıpsız geçen ilk çalıştırıcı olmayı hedefliyor.
  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son 10 maçı kazanamayan Giresunspor (2B 8M), bu şekildeki son galibiyetini 1972/73'te Şekerspor karşısında aldı (1-0).
  • Ankaragücü'nün Süper Lig'deki son 14 maçı beraberliğe sahne olmadı (5G 9B). Bu sezon ligde karşılaşmalarından daha uzun süre beraberlik çıkmayan sadece iki takım bulunuyor: Galatasaray (17 maç) & Kayserispor (16 maç).
  • Süper Lig'deki 11 maçlık (5B 6M) galibiyet hasretini geçen hafta Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek sonlandıran Giresunspor, 2023 senesinde ilk kez üst üste iki karşılaşmayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.
  • Bu sezon ilk golü attığı Süper Lig maçlarında Kasımpaşa ile birlikte en fazla mağlubiyet yaşayan takım Ankaragücü (7G 1B 4M). Giresunspor ise şu anda ligde yer alan takımlar arasında deplasmanda açılışını yaptığı karşılaşmalarda en fazla puan kaybeden ekip konumunda (12 puan; 1G 3B 2M).
  • Bu sezon Süper Lig'de Ankaragücü'nden daha fazla organize atak golü atan bir takım bulunmuyor (4; Alanyaspor ile eşit). Giresunspor ise kalesinde bu şekilde en fazla gol gören takım konumunda (5).
  • Süper Lig'deki son iki maçında da gol atan Ankaragücü santrforu Ali Sowe (toplam 3 gol), lig kariyerinde daha uzun bir seriyi en son Kasım 2020-Şubat 2021 arasındaki altı karşılaşmalık dönemde yaşadı (Bulgaristan Ligi; CSKA Sofia).
  • Süper Lig'deki son üç maçında iki golde payı bulunan Giresunspor orta sahası Brandley Kuwas (1 gol & 1 asist), daha önceki 19 karşılaşmadaki sayısını yakaladı (2 asist). Hollandalı oyuncu, bu sezon ligdeki dört gol katkısını da iç saha karşılaşmalarında yaptı (1 gol & 3 asist).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.