CANLI İZLE ? Çaykur Rizespor Manisa FK maçı canlı izle

CANLI İZLE ? Çaykur Rizespor Manisa FK maçı canlı izle
1. Lig'de günün ikinci karşılaşması Rize'de oynanacak. 29 Mart 2023 Çarşamba günü Didi Stadyumu'unda Çaykur Rizespor ile Manisa FK kozlarını paylaşacak. Son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Karadeniz ekibi, Eyüpspor'u yakalayarak Süper Lig'e çıkmak ve en azından play-off iddiasını sürdürmek amacında. Ege temsilcisi de kıyısında bulunduğu ilk 7'ye dahil olmak amacında. Çaykur Rizespor - Manisa FK maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'e yükselmek, play-off ve küme düşme hattı mücadelesinin sonuna kadar yaşandığı 1. Lig'de bugün kıran kırana bir maç daha televizyon ekranlarında olacak. Son 9 maçında sadece 1 kez yenilen ve geçeb hafta sonu Eyüpspor'u İstanbul'da deviren Çaykur Rizespor'un rakibi Ege'nin siyah beyazlı ekibi Manisa FK olacak. Yeşil mavililer kazanacğaı 3 puanla birlikte Eyüp ile arasındaki farkı 1'e indirmek ve direkt olarak üst lige çıkma konusunda moral bulmak isterken diğer yandan Manisa kulübü de hemen bir altında bulunduğu 7'li gruba girebilmek için bugün kuzeyden puan çıkarmak amacında. Karşılaşma ilgiyle seyredilecek. Çaykur Rizespor - Manisa FK maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Çaykur Rizespor - Manisa FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Karadeniz'de kritik bir 90 dakikanın oynanacağı Çaykur Rizespor Manisa FK maçı saat 16.00'da başlayacak. Didi Stadyumu'nda Oğuzhan Aksu'nun yöneteceği mücadele TRT Spor, beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.


 

John Mary formda

Rizespor'un Japonya'dan renklerine kattığı John Mary, son 2 haftada attığı gollerle Rizespor'a hayat verdi. Kamerunlu golcü önce Altay karşısında fileleri havalandırdı ardından da Eypspor'u deviren isim olmayı başardı. Bugünkü karşılaşmada da Bülent Korkmaz'ın en önemli gol silahı olacak.


 

Çaykur Rizespor - Manisa FK TRT SPOR canlı izle 

Karasal yayın
Normal anten Tüm Türkiye'de (TRT 3 Spor)
Uydu yayını
Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 (HD)
11096 H 30000 5/6 (SD)
Türksat 4A 11794 V 30000 3/4 (SD/HD)
D-Smart 85. kanal (HD)
Digiturk 56. kanal (HD) (TRT 3-Spor)
86. kanal (HD)
386. kanal (HD)
Kablo yayını
KabloTV 222. kanal (HD)
911. kanal (SD)
İnternet protokolü üzerinden televizyon
Turkcell TV+ 70. kanal (HD)
tivibu 84. kanal (HD)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.