CANLI İZLE | Fenerbahçe Başakşehir Bein Sports 1

CANLI İZLE | Fenerbahçe Başakşehir Bein Sports 1
Süper Lig'de Fenerbahçe ile Başakşehir karşılaşıyor. Fenerbahçe Başakşehir Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 30'uncu hafta mücadeleleri devam ediyor. Birbirinden iddialı takımların rekabetin sahne olan karşılaşmalarda günü tamamlayacak müsabaka Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak. İki takım da kazanarak yoluna devam etmek ve 3 puan almak isterken özellikle deplasman ekibi için dün kazanan Galatasaray'ın ardından çok kritik bir önem taşıyor. İki takım taraftarları da müsabakayı seyredebilmek adına sorgulamalarda bulunuyor. Fenerbahçe Başakşehir Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Başakşehir maçı Türkiye'de 23 Nisan 2023 tarihinde oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve Bein Connect'ten canlı yayınlanacak.


 

Fenerbahçe Başakşehir maçı muhtemel 11'ler

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Berkay, Aleksic, Szysz, Serdar, Figueiredo

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail Yüksek, Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Serdar Dursun, Valencia


 

Fenerbahçe Başakşehir maçı öncesi istatistikler

  • Fenerbahçe ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan İstanbul Başakşehir (1M), daha önceki dokuz karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor (2G 1B 6M).
  • İstanbul Başakşehir'e konuk olduğu son Süper Lig maçını 2-0 kaybeden Fenerbahçe, bu deplasmanda Mayıs-Ağustos 2016'dan bu yana üst üste iki yenilgi almıyor.
  • İstanbul Başakşehir'in Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu rakibi Fenerbahçe (15). Buna karşılık sarı-lacivertli ekibi evinde dokuz kez mağlup eden Boz Baykuşlar, lig tarihinde hiçbir rakibi karşısında daha fazla iç saha galibiyeti alamadı (Kasımpaşa ile eşit).
  • Bugüne kadar İstanbul Başakşehir karşısında kaydettiği dört dış saha galibiyetini de Türk teknik direktörler yönetiminde alan Fenerbahçe (Aykut Kocaman x2, Ersun Yanal & Emre Belözoğlu), yabancı çalıştırıcılarla çıktığı altı Süper Lig maçını da kaybetti.
  • Evinde oynadığı son 18 Süper Lig maçının 12'sini kazanan İstanbul Başakşehir (2B 4M), puan kaybı yaşadığı altı karşılaşmada da gol atamadı ancak aldığı galibiyetlerin dokuzunda kalesini gole kapattı.
  • Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçının altısını (1B) ve son üç dış saha karşılaşmasını kazanan Fenerbahçe, bu sezon ilk kez üst üste dört galibiyet almak için sahaya çıkıyor.
  • Bu sezon geri düştüğü Süper Lig maçlarından en fazla puan çıkaran takım olan Fenerbahçe (20), son üç galibiyetini de skor dezavantajı yaşamasına rağmen elde etti (2-1 vs Ankaragücü, 2-1 vs Fatih Karagümrük & 3-1 vs Alanyaspor).
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla penaltı kullanan (16) ve penaltı golü atan (14) takım olan Fenerbahçe, lig tarihinde İstanbul Başakşehir'e karşı henüz penaltı golü kaydedemedi (29 maç).
  • Fenerbahçe'ye rakip olduğu üç Süper Lig maçında iki gol atan Joao Figueiredo'nun Türkiye kariyerinde filelerini daha fazla havalandırdığı tek rakibi Antalyaspor (3). Figueiredo, şu ana kadar İstanbul Başakşehir formasıyla çektiği 20 şutun hiçbirini gole çeviremedi.
  • Bu sezon Süper Lig'de 27 golü bulunan Enner Valencia, lig tarihinde Fenerbahçe formasıyla en yüksek sayıya ulaşan yabancı oyuncu olan Alex de Souza'nın rekoruna ortak olmak istiyor (2010/11'de 28).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.