(CANLI İZLE) Karagümrük - Trabzonspor Bein Sports 1 ve TOD TV

(CANLI İZLE) Karagümrük - Trabzonspor Bein Sports 1 ve TOD TV
Spor Toto Süper Lig'İn 16'ıncı haftasında Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük'ün konuğu oluyor. Bordo mavililer Fenerbahçe galibiyeti sonrasında açtığı yeni sayfaya bir galibiyet daha eklemek amacında. Ev sahibi ise Dört maç sonra 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Karagümrük - Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ve TOD TV izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Hafta sonunda Fenerbahçe'yi Maxi Gomez ve Trezeguet'in golleri ile 2-0 yenen Trabzonspor, çift maç fikstüründe bu akşam VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşıyor. Bordo mavililer Abdullah Avcı yönetminde bir mücadeleden daha galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Diğer yandan son haftalarda kötü bir performans sergileyerek taraftarlarını üzen ev sahibi ise 3 puanı kapmak amacında. İki güçlü ekibin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesinde elde edilecek skor da merak konusu ve ilgiyle seyredilmek isteniyor. Karagümrük - Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ve TOD TV izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Karagümrük - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam karşı karşıya gelecek olan Karagümrük - Trabzonspor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Yardımcılıklarını Serkan Ok ve Samet Çiçek yapacak. Dördüncü ise Emre Kargın olacak. Maç 20.00'de başlayacak ve Bein Sports 1 ile TOD TV'den canlı yayınlanacak.


Karagümrük - Trabzonspor maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig'İn 16'ıncı haftasında oynanacak Karagümrük - Trabzonspor maçını izlemek isteyenler için televizyon haricinde alternatifler bulunmaktadır. Decoder yayınının yanı sıra akıllı televizyonlara yüklenen uygulamalar bunlara olanak tanımaktadır. Cep telefonları ve diğer tüm mobil cihazlarda Bein Connect ile TOD Türkiye aplikasyonlarını yükleyerek karşılaşmayı takip edebilirsiniz.



Karagümrük - Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri;

Karagümrük: Viviano, Salih, Baniya, Dresevic, Biraschi, Ozdoev, Ricci, Levent, Borini, Colley, Diagne

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Visca, Maxi


 

Karagümrük - Trabzonspor maçı canlı izle

Dünya Kupası nedeniyle verilen ara sonrası Ziraat Türkiye Kupası'nda Yılport Samsunspor'u 3-0 mağlup eden, Süper Lig'de de lider Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek şampiyonluk iddiasını ortaya koyan bordo-mavililer, Fatih Karagümrük karşısında başarılı sonuçlarına bir yenisini eklemek istiyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Stefano Denswil ile tedavisi tamamlanan ancak lisansı çıkarılmayan Bruno Peres, kadroda yer alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.