CANLI İZLE | Konyaspor Adana Demirspor Bein Sports 2

CANLI İZLE | Konyaspor Adana Demirspor Bein Sports 2
Süper Lig'de Konyaspor ile Adana Demirspor karşılaşıyor. Konyaspor Adana Demirspor Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de yeni bir hafta heyecanı daha devam ediyor. Bugünün karşılaşmalarında önemli mücadeleler var. Onlardan biri de Konyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Yeni tenik direktörü ile sancılı bir başlangıç geçiren ancak 6 haftadır yenilmeyen yeşil beyazlılar, Avrupa hedefine sarılmak isteyen Mavi Şimşekler ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen iki takım taraftarları ve futbol severler yayın bilgilerini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Konyaspor Adana Demirspor Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.



Konyaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynanacak olan Konyaspor Adana Demirspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Sarper Barış Saka'nın yöneteceği mücadele Bein Sports 2, TOD TV ve Bein Connect'ten canlı yayınlanacak.


 

Konyaspor Adana Demirspor maçı muhtemel 11'ler

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis, Endri, Pozuelo, Moreno, Muhammet

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Morel, Mert, Rodrigues, Stambouli, Badou Ndiaye, Yusuf, Akintola, Belhanda, Cherif Ndiaye


 

Konyaspor Adana Demirspor maçı öncesi istatistikler

  • Bugüne kadar Adana Demirspor'u konuk ettiği dört Süper Lig maçında yenilgi almayan Konyaspor (3G 1B), son iki karşılaşmayı gol yemeden kazandı.
  • Konyaspor'a rakip olduğu dokuz Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Adana Demirspor (3B 4M), bu galibiyetleri kalesini gole kapatabildiği iki karşılaşmada aldı (Ekim 1988 & Mart 1992).
  • Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktığı ilk dört Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Konyaspor, daha sonraki altı karşılaşmada mağlubiyet almadı ve bu süreçten 12 puan çıkardı (3G 3B).
  • Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Adana Demirspor, Vincenzo Montella yönetiminde üst üste üç yenilgi aldığı tek süreci geçen sezonun son üç dış saha karşılaşmasında yaşadı.
  • Süper Lig'de oynadığı son 10 iç saha maçının sadece birini kazanabilen Konyaspor (5B 4M), tek galibiyetini Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek aldı (Mart 2023). 2023 senesinde ligde yeşil-beyazlılardan daha az iç saha galibiyeti alan bir takım bulunmuyor (1).
  • Şu anda Konyaspor kadrosunda yer alan oyuncular arasında bu sezon 2+ iç saha golü atmayı başaran tek oyuncu Muhammet Demir (4). Muhammet, Süper Lig kariyerinde Adana Demirspor'a rakip olduğu üç maçta da gol sevinci yaşayamadı.
  • Konyaspor formasıyla Süper Lig'de attığı sekiz golü de deplasmanda kaydeden Mame Diouf, ilk yarıda oynanan karşılaşmada Adana Demirspor filelerini de havalandırmıştı. Diouf'un Süper Lig kariyerinde attığı gollerin %44'ü iç sahada geldi (17/39).
  • Adana Demirspor forması giyen Younes Belhanda, Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı sezonu geçiriyor. Bu sezon toplam 12 gole katkıda bulunan Faslı orta saha (7 gol & 5 asist), bu alanda da en yüksek sayısına ulaştı.
  • Süper Lig'de görev yaptığı son üç maçta üç golde pay sahibi olan Cherif Ndiaye'nin (2 gol & 1 asist) ligde katkıda bulunduğu son sekiz golün hiçbiri deplasmanda gelmedi (6 gol & 2 asist).
  • Konyaspor ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanamayan Vincenzo Montella'nın (1B 1M) Adana Demirspor kariyerinde mağlup edemeden daha fazla karşılaştığı tek rakibi Beşiktaş (2B 1M).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.