CANLI İZLE ? Sivasspor Trabzonspor Bein Sports 1, TOD TV

CANLI İZLE ? Sivasspor Trabzonspor Bein Sports 1, TOD TV
Trabzonspor bu akşam Sivasspor'a konuk oluyor. Sivasspor Trabzonspor Bein Sports 1, TOD TV izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve Abdullah Avcı sonrası şansını Orhan Ak ile İhsan Derelioğlu'nu takımın başına getirerek deneyen Trabzonspor'da hedef Sivasspor maçı. Bordo mavililer yeni hocası Nenad Bjelica ile ilk karşılaşmasına bu akşam çıkacak. Hırvat teknik adam kısa süre içerisinde oyuncu grubu ile belki de tanışamadan ilk kez kenardaki yerini alacak. Ev sahibi ise rakibi gibi zor dönemden geçiyor. Geçen hafta Giresun'dan eli boş dönen yeşil beyazlılar bu defa bir başka Karadeniz ekibini yenmek amacında. Seyir zevki yüksek zorlu bir mücadele futbol severleri bekliyor. Sivasspor Trabzonspor Bein Sports 1, TOD TV izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan Sivasspor - Trabzonspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Zorlu 90 dakika Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

Sivasspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Aaron, Goutas, Ziya, Cofie, Ulvestad, Saiz, N'Jie, Max Gradel, Yatabare

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Denswil, Eren, Doğucan, Siopis, Markovic, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez


 

Sivasspor Trabzonspor maçı öncesi istatistikler

  • Trabzonspor'u ağırladığı son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Sivasspor (1G 3B), bugüne kadar bordo-mavililer karşısında iç sahada daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı (4 maç; Eylül 2005-Nisan 2009).
  • Trabzonspor'un Süper Lig'de 2020'den bu yana yenilmediği takımlar arasında Sivasspor'dan (6 maç; 3G 3B) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Gaziantep FK (7 maç; 4G 3B).
  • Evindeki son üç Süper Lig maçında 7 puan toplayan Sivasspor (2G 1B), daha önceki 10 karşılaşmada aldığı puan miktarını geride bırakmak istiyor (8; 1G 5B 4M).
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son altı maçının beşini kaybeden Trabzonspor (1G), bu mağlubiyetlerde toplam 15 gol yedi (ortalama 3). Bu sezon dış sahadaki 13 maçının yedisini kaybeden bordo-mavililer (4G 2B), en son 2015/16'da daha fazla mağlubiyet yaşadı (12).
  • Süper Lig'in "son şampiyonu" unvanına sahip takımlarla oynadığı son yedi maçı kazanamayan Sivasspor (3B 4M), kulüp tarihindeki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor. Son üç karşılaşmayı puansız geçen Yiğidolar, lig tarihindeki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (4M; Şubat 2012-Kasım 2013).
  • Süper Lig'deki son iki maçında gol atamayan Trabzonspor (1B 1M), daha uzun bir kuraklığı en son Şubat 2018'de yaşadı (3 maç; 2B 1M). Son üç lig karşılaşmasını kazanamayan bordo-mavililer (1B 2M), bu sezon dört karşılaşmalık bir galibiyet hasreti yaşamadı.
  • Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 15 dakikalık bölümünde Trabzonspor'dan daha fazla gol atan bir takım bulunmuyor (8; Beşiktaş & Fatih Karagümrük ile eşit). Sivasspor ise karşılaşmaların ilk çeyrek saatlik diliminde en az gol sevinci yaşayan ekip konumunda (1).
  • Şu an Sivasspor kadrosunda yer alan oyuncular arasında bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan isim Max-Alain Gradel (5 gol & 4 asist). Fildişi Sahilli oyuncunun Türkiye kariyerinde gol katkısı veremediği takımlar arasında Trabzonspor'dan daha fazla karşılaştığı bir rakibi bulunmuyor (4 maç; Çaykur Rizespor ile eşit).
  • Bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'un en golcü ismi olan Trezeguet'nin (7), Türkiye'deki lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Sivasspor (6 maç).
  • Süper Lig'de Trabzonspor'a rakip olduğu son altı maçı kazanamayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay (3B 3M), en üst ligde daha uzun bir galibiyet hasretini en son İstanbul Başakşehir karşısında yaşadı (12 maç; Ocak 2016-Nisan 2022).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.