Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül Pazartesi izle | Bugünün konukları kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül Pazartesi izle | Bugünün konukları kim?
Türkiye'nin sabah saatlerindeki eğlenceli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta yeni gün başlıyor. Bugün yayınlanacak olan bölümle birlikte adından söz ettirmeyi sürdürecek olan ikili ilgiyle izlenecek. Yine renkli konuların ağırlanacağı programda her an dolu dolu geçecek. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah izle ve 28 Eylül Pazartesi full, tek parça, Youtube ve STAR TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

STAR TV ekranlarında yeni bir gün daha başlıyor! Demet Akalın ve Alişan'ın birbirinden değerli konukları yeniden ekranlarda canlı yayına geliyor. Programa renk katacak isimler özel hayatlarına dair açıklamalarda da bulunacak. Sabah saatlerinde sizi güne bomba hazırlayacak olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ı sakın kaçırmayın. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül Pazartesi izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır.
 


Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül Pazartesi İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.




 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu.Sevilen şarkılarıyla Özgün, ekranların sevilen ismi Emine Ün, Astrolog Hande Kazanova Pazartesi günkü konukları... Sakın kaçırmayın! Sabahları enerjik ve kıpır kıpır uyanmak, müziğe doymak, hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için Demet ve Alişan’la güne başlamaya hazır mısınız? Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet Akalın ve Alişan’la çok özel bir program. Hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için herkes ekran başına. Müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıklar sadece bu programda! Mutfakta pratik lezzetler, ekonomik menüler, hayatı kolaylaştıracak püf noktalar bu programda... Sevilen ünlüler, bilinmeyenleri ve özel itiraflarıyla Demet ve Alişan’ın konuğu oluyor. Demet ve Alişan, uzman konuklarıyla magazin gündemini de belirliyor. Renkli hayatlar, hiçbir yerde duymadığınız dedikodular masaya yatırılıyor!

alişan


Alişan kimdir?

Sahne ismi Alişan olan Serkan Burak Tektaş, 19 Haziran 1976’da doğdu. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöllüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. İ.T.Ü Konservatuvar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak’tı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu. Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Alişan'a türkü söyletirlerdi.

İlk albümü 'Derdo - Elazığ'ın Güzelleri' albümünü 1991 yılında çıkartmıştır. İkinci albümü 'Delimisin Ne' albümünü 1994 yılında çıkarttı . Aşık Oldum'u 18 Nisan 1996 tarihinde Kral Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Alişan, daha sonra firmanın diğer ortağı Mahsun Kırmızıgül’ün de desteğiyle ikinci albümü 'Sana Bir şey Olmasın'ı 25 Ekim 1997'de piyasaya çıkardı. Albümün çıkış parçası "Kralı Gelse" adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. 1998 yılında Aynalı Tahir adlı diziyle Televizyon dünyasında yepyeni bir döneme imzasını attı. Üçüncü albümü 'Var Ya'yı 13 Şubat 1999'da Prestij Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Bu albümle müzik piyasasındaki yerini perçinledi. 2000'de Kurt Kapanı dizisiyle yine adından çok söz ettirdi.

25 Mayıs 2001'de 'Alişan' albümüyle beraber Aşkına Eşkıya dizisini Malatya’da çekti. 18 Kasım 2002'de 'Söz Mü?', 21 Haziran 2003'te 1997-2002 arası çıkardığı albümlerdeki en sevilen eserlerinin toplandığı 'Keje', 30 Mart 2004'te 'Kalbim Ellerinde' albümüyle beraber Papatya İle Karabiber adlı filmde 'Karabiber' ve Cennet Mahallesi adlı dizide 'Ferhat' karakterlerini canlandırmıştır. 22 Mart 2005'te 'Olay Bitmiştir' albümünü çıkarmıştır.

2003-2004 yılında 'Alişan'lı Gece' ve 2006 yılında manken Asuman Krause ile 'Mavi Ay' adında televizyon programlarını sunmuştur.2002 yılından beri ilişkide olduğu Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'le 7 Ocak 2007'de nişanlanmıştır. 1 Mart 2007'de 'Ve Kimselere Güvenmiyorum' albümünü çıkarmıştır. Nişanlandıktan birkaç ay sonra aralarında çıkan anlaşmazlıkların büyümesi sonucu çift, ayrılmıştır ve Alişan o tarihte birkaç aylığına Macaristan'a gitmiştir. Döndükten sonra Ramazan ayı dolayısıyla Eylül ayında ilahi sanatçısı Sami Özer ile 'Senfonik Çağdaş İlahiler' adlı albümünü piyasaya çıkardı. 25 Haziran 2008 tarihinde 'Sevgilerimle' adlı albümüyle beraber Gonca Karanfil dizisinde 'Karanfil Kemal' ve Mert İle Gert adlı dizide de 1 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. Bunun dışında 2008-2009 dönemi 'İlle de Roman Olsun' ve 2009-2010 döneminde de 'Her şey Dahil' adlı 2 programı Çağla Şıkel ile beraber sundu.

Alişan ve Buse Varol'un Burak adında bir oğulları dünyaya geldi.

demet akalın

 


Demet Akalın kimdir?

Gölcük, Kocaeli'de doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı.

Yayımlandığı yıl Türkiye'nin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010'larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" hitlerinin yanı sıra "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi.

Albümlerinde yer verdiği "giderli şarkılarla" müzik eleştirmenleri tarafından kendi tarzını oluşturduğu kabul edilen Akalın, şarkılarının yanı sıra magazinsel kişiliğiyle de sık sık öne çıktı.

2007'den itibaren Hande Yener ile yaptığı sözlü tartışmalar geleneksel bir hâl alarak zaman zaman tekrarlandı ve magazin gündemini meşgul etti. 2006'da Oğuz Kayhan'la ve 2010'da Önder Bekensir'le yaptığı birkaç aylık evliliklerden sonra 2012'de şu anki eşi Okan Kurt ile evlenerek 2014'te ilk çocuğu Hira'yı dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Demet Akalın, Aralık 2014'te DMC ile albüm başına Turkish lira symbol 8x10px.png750 bin fiyat koyan bir kayıt anlaşması imzaladı.2015 başlarında bu şirketin etiketini taşıyacak dokuzuncu stüdyo albümünün hazırlıklarını sürdürürken Emrah Karaduman'ın Toz Duman albümündeki "İntikam" ve Sinan Akçıl'ın Ayıp Yani albümündeki "Vazgeçilmezim" şarkılarını seslendirdi.

Haziran'da dokuzuncu stüdyo albümü Pırlanta'yı Türkiye'de iki numaraya kadar yükselen çıkış şarkısı "Ders Olsun" eşliğinde yayımladı. Albümün kendisi ise ülkede liste başı oldu,ayrıca 105 bin kopya satarak yılın en çok satan albümü oldu ve DMC tarafından altın sertifika ile ödüllendirildi. Albümün tanıtımı için "Ders Olsun"un ardından "Gölge", "Çalkala", "Beş Yıl", "Pırlanta" ve "Şerefime Namusuma" şarkılarının video klipleri de gösterime girdi. Akalın, aynı yıl Eylül'ta başlayıp sonraki ay sona eren TV8 ses yarışması Rising Star Türkiye'nin ilk sezonunda Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal ile jüri koltuğunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.