Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu
Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın dördüncü gününde yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen sürede en iyi kombinleri düzenlemek ve jüriden tam puan almak istiyor. Peki Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiey'nin en candan, en samimi ve en modern yarışması Doya Doya Moda'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlarda. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının rekabetinde artık hem hafta hem de sezon finaline doğru adım adım yol alınıyor. Bugün verilecek puanların ardından sadece yarın kalacak ve son 1 hafta için geri sayıma geçilecek. Peki Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Betül Böçkün tiklendi!

Yarışmada yer alan yarışmacılar sosyal medyada da bir hayli ilgi görüyor. Özellikle Sündüz ve Su'nun takipçisi sayısı çok yüksek. Sündüz 219 bin, Su ise 154 bin tarafından takip ediliyor. Yarışmacılar arasında sadece Su'nun mavi tiki vardı. Instagram üzerinden başvuru yapan yeni bir isim vardı ve o da onay aldı. Betül Böçkün Instagram hesabı için form doldurdu ve ertesi gün kabul edildi. Başarılı yarışmacı bu kabulden dolayı sevindiğini açıkladı.



Doya Doya Moda 149. bölüm fragmanı

Yarın programda yarışmacılar yaz mevsiminde akşam şıklığı konsepti ile ekranlarda olacak. Her tercihleri hafta birincisini ve elenenini belirleyecek olan 7 kadının tek dilerği günün en çok puanını toplamak. Kolye savaşları başladı ve her geçen gün daha da kızışıyor. Bunu en çok dile getiren ise Betül. Su ile yine atışmaları olay olacak. Doya Doya Moda'nın yeni bölümü yarın 12:30'da TV8'de.


Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 
Sündüz: 
Gamze: 
Emel: 
Su: 
Betül: 
Büşra: 




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.