Doya Doya Moda 23 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 23 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
TV8'in en sevilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü de yine heyecan dorukta. Birbirinden iddialı 6 büyük beden kadının yarışacağı günde yine alınacak puanlar merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 23 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler

Televizyon ekranlarında yeni bir soluk getiren ve yaz mevsiminden bu yana yoğun tempı ile televizyonlarda yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda'da haftanın ikinci gününe gelindi. Geçtiğiniz hafta elenen Büşra Koçak'ın yerine hiçbir yarışmacıa katılmadı ve artık kıran kırana mücadele 6 yarışmacı ile devam edecek. Cuma günü gerçekleşecek eleme ile sayı 5'e inecek. Peki Doya Doya Moda 23 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Hanzade'nin muhteşem formu!
Son haftalardaki formuyla herkesi kendine hayran bırakan Hanzade Nuh performansını giderek yukarı çıkarmayı sürdürüyor. Güzel yarışmacı dünkü kombini ile izleyicileri ve jüriyi mest etti. Krem ve kiremit rengini kombinleyen Nuh, jüriden tam puana yakın bir derece aldı. Günü 19 puanla tamamladı. Haftaya da iddialı bir başlangıç yapan Hanzade üçüncü kolyesi için mücadelesini tüm gücü ile sürdürecek. Diğer yandan final hakkında da konuşan Hanzade rakibelerine meydan okudu.



 

Doya Doya Moda 152. bölüm fragmanı

Yeni hafta bomba gibi başladı. Bir eksik olarak yarışa devam eden yarışmacılar için artık son 9 gün. Birbirlerine hem puan hem de psikolojik üstünlük kurmak isteyen 6 yarışmaccı yine iş başında. Konseot yaz mevsiminde kahvaltı. Kemal Doğulu'dan o isme şok soru: Para peşinde misin yoksa adını yarışmaya yazdırmak mı istiyorsun? Hanzade ve Betül arasında yine gerilim. Hepsi ve daha fazlası 23 Haziran Salı Doya Doya Moda 152. bölümde.






Doya Doya Moda 23 Haziran Pazartesi 152. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 23 Haziran Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

Hanzade Nuh Puan
Pazartesi 19
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Sündüz Durmaz Puanı
Pazartesi 11
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Emel Başkan Puanı
Pazartesi 5
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Sepideh Su Baher Puanı
Pazartesi 12
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Gamze Eroğlu Puanı
Pazartesi 5
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Betül Böçkün Puanı
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.