Doya Doya Moda 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı, moda yeteneği olan ve kombinleri ile ekranları sallayacak isimlerini bir araya getiren ve onların kıyasıya yarışına sahne olan Doya Doya Moda'da yine hafta finaline gelindi. Sezonun son haftasında da yarışmak isteyen yarışmacıların birbirleri arasındaki rekabet doruğa tırmanacak. Peki Doya Doya Moda 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu ve gelecek hafta yarışacak isimler haberimizde yer alıyor.

Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever'in jüri üyeliklerini üstlendiği Doya Doya Moda'nın 31. haftası da sona eriyor. Bugüne kadar yarışan birçok ismin ardından sadece 6 kişi kaldı ve bugün bir yarışmacı daha programa veda edecek. Ayrıca bir kişi de altın kolyenin sahibi olacak. Kıran kırana geçecek olan bu zorlu maratonda sonuçlar büyük bir merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Peki Doya Doya Moda'daki güncel puan durumu nasıl? Doya Doya Moda 26 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu ve gelecek hafta yarışacak isimler haberimizde yer alıyor.

 

Büyük finali istiyorlar

Yaz aylarından bu yana ekranlarda olan ve birçok yarışmacıyı ağırlayan Doya Doya Moda pazartesiden itibaren son beş bölümüne girecek. O sebeple bugün alınacak her artı puan yarışmacılar için büyük önem taşıyor. Kombinlerin yanısra önceden alınan puanlar da kritik konumda. Ayrıca yarışma tarihine adını yazdırma fırsatını da tepmek istemeyen iddialı 6 ismin mücadelesi nefes kesecek.

 



 

Doya Doya Moda 1555. bölüm fragmanı

Hafta başından bu yana aldığı kötü puanlarla dikkat çeken Gamze Eroğlu için herkes elenecek yorumunda bulunuyordu. Fragmanda Kemal Doğulu; 'Aramızdan ayrılacak isim sen değilsin' ifadelerini kullanınca herkes şoke oldu. Diğer yandan yarışmacılar arasındaki mücadelenin dozajı had safhaya çıktı. Elenecek yarışmacı ile ilgili olarak da tahminler Emek Başkan'ı işaret edebilir. Sebebi ise tüp bebek ile ilgili tedavisi olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz günler de gazetemizin internet sitesinde yayınlanan haberde tedavi sürecinin başlayacağını okuyucularıımıza aktarmıştık. okuyabilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası 24 Haziran Çarşamba Doya Doya Moda 154. bölümde.






Doya Doya Moda 26 Haziran Cuma 155. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 26 Haziran Cuma kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Kimse elenmedi. Hanzade birinci oldu.
 

Hanzade Nuh Puan
Pazartesi 19
Salı 11
Çarşamba 9
Perşembe 7
Cuma

Sündüz Durmaz Puanı
Pazartesi 11
Salı 6
Çarşamba 14
Perşembe 10
Cuma

Emel Başkan Puanı
Pazartesi 5
Salı 8
Çarşamba 8
Perşembe 7
Cuma

Sepideh Su Baher Puanı
Pazartesi 12
Salı 6
Çarşamba 18
Perşembe 19
Cuma

Gamze Eroğlu Puanı
Pazartesi 5
Salı 13
Çarşamba 5
Perşembe 5
Cuma

Betül Böçkün Puanı
Pazartesi 10
Salı 14
Çarşamba 8
Perşembe 12
Cuma




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum