Doya Doya Moda 6 Ocak 2023 Cuma puanları (Kim birinci oldu? Kim elendi?)

Doya Doya Moda 6 Ocak 2023 Cuma puanları (Kim birinci oldu? Kim elendi?)
Televizyon ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkan Doya Doya Moda'da bugün yeni hafta sona eriyor. Gün sonunda yarışmacılardan biri kolyenin sahibi olurken diğeri ise veda edecek. Bu isimlerin kim oldukları merak konusu. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda 6 Ocak 2023 Cuma puanları haberimizde yer almaktadır.

İstanbul sokaklarındaki 7 yarışmacının kombin savaşlarına sahne olan Doya Doya Moda'da yeni haftanın son günü başladı. Beş gün boyunca yaptıkları alışverişler sonrasında podyuma çıkan güzel kızlar kolyeyi kazanabilecek puanları alabilmek için ter döktü. Bugün ise bir bakıma karne günü. Sonuçlar açıklanacak ve bir kişi haftanın kazananı olarak kolyeyi boynuna takacak. Bir başka yarışmacı da yarışmadan elenme üzüntüsüyle hayallerine ve eve veda edecek. Her anı renkli ve bir o kadar da eğlenceli programda puanlar da merak konusu. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda 6 Ocak 2023 Cuma puanları haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Kim elendi?

6 Ocak 2023 Cuma tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 10 + 20 + 16 + 13
  • Aleyna: 11 + 18 + 20 + 12
  • Su: 10 + 11 + 12 + 10
  • Meyra Melike: 8 + 16 + 14 + 15
  • Eda: 6 + 13 + 12 + 7
  • Yağmur: 12 + 11 + 10 + 9
  • Özlem: 9 + 10 + 9 + 14

Final günü

Pazartesiden bu yana ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyen yarışmacıların artık final günü geldi çattı. Herkes hem psikolojik hem de kombin olarak adını öne çıkarmak ve bu çetin mücadeleyi birinci bitirmek istiyor. Kimin birinciliği elde edeceği ve eleneceği izleyicileri sabırsızlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.