Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren ekranlara gelecek bölümde yeni bir yarışmacı Kadıköy'de yayınlanacak maratona katılacak. Ardından da birincilik için yeteneklerini gösterecek. O yarışmacı Aleyna Türkoğlu oldu. Peki, Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü hafta finali ile ekranlara gelen bölümünde Doya Doya Moda'da yine hüzün dolu bir bölüm ekranlara gelmişti. Özellikle Sabiha'dan sonra bu kez Rabia ve Birben'in akıttığı gözyaşları programa damga vururken elenen isim ise Dİlara Aksu olmuştu. Bir kez daha yeni gelen yarışmacının elendiği beşinci günün ardından gözler pazartesine çevrildi. Yerine gelecek yeni yarışmacı da belli oldu. Moda ile ilişkisi ve performansı merak konusuydu ve açıklandı. O yarışmacı Aleyna Türkoğlu oldu. Peki, Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada 6 rakibesi ile mücadele edecek olan Aleyna Türkoğlu Yarışmaya Çanakkale'den katılıyor. 23 yaşında. Annesi Boşnak, babası Bursalı. Tarzına güvendiğini ve kendisiyle aynı bendende olan kadınlara örnek olmak istediğini belirtip taze kanın renk katacağını dile getirdi.

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu boyu : 1.76
Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kaç kilo : 79
Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kaç beden : 42


Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu


 

Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Aleyna Türkoğlu'nun kendisine ait hesabı @alytrkogluuu'dur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum