Doya Doya Moda Fulya Afacan kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri

Doya Doya Moda Fulya Afacan kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Imani Dolar'ın yerine gelen isim Fulya Afacan olarak açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Doya Doya Moda Fulya Afacan kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve kariyeri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Imani Dolar'ın yerine gelen isim Fulya Afacan olarak açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Özde Karacan katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Fulya Afacan kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda Fulya Afacan kimdir?

Ekranlara yabancı olmayan Fulya Afacan Sen İste Yeter, Yeni Bir Hayat gibi programlara katıldı. İzmir'den yarışmaya geliyor. Aslen Rizeli. 1975 doğumlu. 45 yaşında.  Gemi işi ile ilgileniyor. Dekorasyonla da hobi olarak ilgileniyor.
 


Doya Doya Moda Fulya Afacan kimdir?

Yarışmanın yeni yarışmacısı Fulya Afacan'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Bin 600'den fazla takipçisi olan güzel ismin Instagram hesabı @fulyaafacan'dır.

doya doya moda fulya afacan kimdir

doya doya moda fulya afacan fotoğrafları

Doya Doya Moda Fulya Afacan boyu : 1.71
Doya Doya Moda Fulya Afacan kaç kilo : 95
Doya Doya Moda Fulya Afacan kaç beden : 46 beden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.