Doya Doya Moda Selen daha önce hangi yarışmalara katıldı? O anları çok konuşuldu

Doya Doya Moda Selen daha önce hangi yarışmalara katıldı? O anları çok konuşuldu
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'ya dün Selen Özcan katıldı. Güzel yarışmacı ekranlara yabancı bir isim değildi ve izleyiciler de bunu fark etti. Peki, Doya Doya Moda Selen daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde.

Kombin şıklığını istanbul sokaklarında tercih edecekleri parçalarla podyuma taşıyan ve aldıkları puanlarla da birinci olmaya çalılan 7 güzel ve iddialı kadının amansız yarışı sürüyor. Doya Doya Moda'ya geçtiğimiz hafta cuma günü Özge Özder veda etmiş ve Samsunlu yarışmacı ilk elenen isim olarak hayallerine kavuşamamıştı. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve Selen Özcan programa katılarak mücadeleye dahil oldu. Ancak kendisini ekranlardan tanıyan çok sayıda kişi vardı ve araştırmalarda başladı. Peki, Doya Doya Moda Selen daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde.


 

Doya Doya Moda Selen Özcan kimdir?

Yeni sezonun ikinic haftasında izleyicilerin karşısına çıkan Selen 24 yaşında. Kayserili. Kardeş iile birlikte İstanbul'da oturuyor. Hukuk fakültesi öğrencisi. Programa gelirken getirdiği kurallarıyla adından söz ettirdi. Rakiplerine gözdağı vermeyi ihmal etmedi ve bu hafta ekranlara damga vurması bekleniyor.


Lezzet Düşkünleri Selen Özcan


Doya Doya Moda Selen Özcan Instagram hesabı

Güzel yarışmacı yarışma kadar sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Kendine ait bir Instagram hesabı olan Gizem Özcan'a @selenozcaaan adresinden ulaşabilirsiniz. 8 bin civarında takipçisi bulunuyor.


 

Doya Doya Moda Selen Özcan daha önce hangi programlara katıldı?

Şıklığını Türkiye'ye kanıtlamak ve jüriden geçerli not alarak birinci olmak isteyen Selen Özcan daha önce kısa bir televizyon macerası yaşadı. Özcan, Kanal D'de yayınlanan Lezzet Düşkünleri programına kardeşi Gizem ile katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.