Doya Doya Moda Selen'in kardeşi Gizem Özcan olay oldu! Instagram hesabı

Doya Doya Moda Selen'in kardeşi Gizem Özcan olay oldu! Instagram hesabı
Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Selen Özcan kadar kardeşi Gizem Özcan da gündeme oturdu. Gizem de ekran tecrübesi yaşayan ve sosyal medyada fenomen bir isim. Pozlarıyla da adından söz ettiriyor.

Talya Prodüksiyon tarafından ekranlara taşınan ve TV8'de reyting fırtınası estiren Doya Doya Moda'da yeni bir sezon daha başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı olabilmek adına mücadele verecek 7 kadının amansız rekabetine tanıklık edilen programda dünden itibaren Selen Özcan yarışıyor. Hukuk öğrencisi güzel yarışmacının kardeşi Gizem Özcan da kendisi gibi bir o kadar ünlü ve sosyal medyadaki pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Selen'in katılmasıyla gündeme gelen iki kardeş dün internette en çok arananlar arasına girmeyi başardı. Güzellikleriyle sosyal medyayı da sallayan Gizem ve Selen'in daha da fazla kişiye adını duyurması bekleniyor.

gizem özcan

Gizem Özcan da tıpkı Selen gibi daha öcne Lezzet Düşkünleri'ne katıldı. Kayserili bir ailenin kızı olduğu için elinin lezzetine güvendiğini ifade ederek geldiği yarışmada marifetlerini sergiledi. Ayrıca Konuşanlar'ın da 1. sezon 6. bölümünde izleyicilerin karşısına çıktı.

gizem özcan


Güzel fenomen Instagram'da da oldukça aktif ve paylaştığı pozlarla yüksek beğeni alıyor. Şu anda 80 bin civarında takipçiye sahip. Ata binmeyi ,gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Bunları da sürekli paylaşımda bulunduğu profilinde kendisini takip edenlere gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.