Doya Doya Moda Zeynep Zor kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Zeynep Zor kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı ve en güzel 7 büyük beden kadınını bir araya getiren Doya Doya Moda'nın yeni haftasında yarışacak isim belirlendi. Bilindiği üzere Melika Aslan cuma günkü finalde programa veda etmişti. Yerine ise Zeynep Zor geldi. Peki Doya Doya Moda Zeynep Zor kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği ve hafta sonundaki altın kolye için yarıştığı Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Yayınlanan son bölünde final heyecanı yaşanmış ve İran vatandaşı da olan Melika Aslan elenmişti. Yerine gelecek isim de belirlendi. Yayınlanan fragmandaki ismin Zeynep Zor olduğu öğrenildi. Instagram hikayesinde de yayınladığı fragman paylaşımı ile birlikte güzel yarışmacı araştırma konusu haline geldi. Herkes kendisi hakkındaki bilgileri öğrenmek istiyor. Peki Doya Doya Moda Zeynep Zor kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Zeynep Zor kimdir?

Yarışmanın bugünden itibaren yarışacak olan yeni yarışmacısı Zeynep Zor 2 Nisan 1997 tarihinde doğdu. 23 yaşında. Aslen Giresunlu ama İstanbul'da yaşıyor. Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü son sınıf öğrencisi. Mezuniyet sonrasında idari yargı hakimliği sınavına hazırlanmayı ve hakim olmayı hedefliyor. Kendisini neşeli ve mutlu bir kişi olarak tanımlıyor. Sade bir yaşamın yanısıra temizlik yapmayı çok seviyor. Fenerbahçeli ve koç burcu. Ayrıca kendisine ait bir Youtube kanalı var ve burada videolarını yayınlıyor.

doya doya moda zeynep zor


Doya Doya Moda Zeynep Zor boyu, kilosu ve bedeni

Yeni başlayan haftada programa katılan yarışmacılar hakkında en çok merak edilen konuların başında da fiziksel özellikler geliyor. Boy, kilo ve beden konusunda da birçok sorgulamalar gerçekleştiriliyor.

Doya Doya Moda Zeynep Zor'un boyu:1.55
Doya Doya Moda Zeynep Zor'un bedeni: 42
Doya Doya Moda Zeynep Zor'un kilosu:1,55


Doya Doya Moda Zeynep Zor Instagram hesabı

Bugünden sonra büyük bir iddia ile yarışacağı maratona hazırlanan Zeynep Zor güzelliği ile dikkat çekerken Instagram hesabı da merak edildi. Kendisine ait bir hesap bulunaktadır ve 2 bine yakın takipçisi vardır. Tkaip etmek isterseniz @zeyyzor profilinden ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Zeynep Zor Instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.