Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma puan durumu

Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma puan durumu
Stil konusunda ufkunuzu açan, gardıroplarınızın sınırlarını genişleten ve ikon olmanıza yardım eden Doya Doya Moda'da bir cuma günü geldi. Açıklanacak sonuçlara göre bugün bir yarışmacı kolye alırken diğeri ise yarışmaya veda edecek. En az puanın programdan ayrılacağı günde elenecek yarışmacı merak konusu. Peki, Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana ekranlarda fırtınalar estiren Doya Doya Moda'da cuma gününün gelmesiyle birlikte bugün bir yarışmacı daha villaya veda edecek. 7 yarışmacı arasında en az puan alan isim hayallerinden ayrılacak. Bu sebeple son gün çok kritik. Yarışmacılar bu sebeple hata yapmak istemiyor. İstanbul sokaklarındaki mücadele nefes kesecek. İzleyiciler de bu anları ilgiyle izleyecek. Peki, Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda puand urumu

Cuma günü bir yarışmacının birinci olacağı, diğerinin ise yarışmadan elendiği gün olarak yayınlanıyor. Mevcut duruma göre ise elenme adaylarından en dikkat çeken isim Nazlı Karagöz. Aldığı en yüksek puan 10 olan genç yarışmacının performansı merak konusuydu ve bugün iyi bir noktada günü tamamlayamazsa hayalletine veda edebilir. Diğer yandan Sabiha küçük İslamoğlu da her ne kadar dün 15 alsa da en yüksek puanı onun da 10'du. Kendisini potada görebiliriz.


 

Doya Doya Moda'da kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın ikinci gününde alınacak puanlar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek puanlarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Nazlı Karagöz: 5 + 8 + 10 + 5
  • Tuğçe Sözertan:  18 + 20 19 + 7
  • Birben Coşkun: 5 + 20 + 20 + 13
  • Rümeysa Buyuran: 5 + 20 + 16 + 13
  • Sabiha Küçükislamoğlu: 10 + 5 + 4 + 15
  • Rabia Ağca: 16 + 10 + 19 + 20
  • Özde Karacan: 15 + 20 + 13 + 18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.