Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 25 Ocak Çarşamba puan durumu

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 25 Ocak Çarşamba puan durumu
Türkiye'nin en şık kadınının belli olmasına sadece 3 bölüm kaldı. Tüm hızıyla yayın hayatına devam eden Doya Doya Moda'da hafta ortası geldi çattı. Yarışmacılar bugün de İstanbul sokaklarında kendilerine yakışacağını düşündükleri kıyafetleri ve aksesuarları kombinleyerek podyuma çıkacak ve ardından da jüri tarafından puanlanacak. Herkesin hedefi sezonu şampiyon olarak tamamlayarak milyonlara kendini ispat etmek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 25 Ocak Çarşamba puan durumu haberimizde.

Talya Yapım imzasıyla milyonlara ulaşan ve her bölümüyle büyük bir heyecan yaşatan Doya Doya Moda, yeni yılda da tüm hızıyla devam ediyor. 7 iddialı kadının amansız rekabetine sahne olan programın bugün başlayan haftasında final heyecanı ekranlardaki yerini aldı. Ardından da mücadele başladı. Herkesin gözü gün sonunda. Yarışmacıların hedefi ilk gün iyi bir başlangıç yapmak ve gerisini getirebilmek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 23 Ocak 2023 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

25 Ocak 2023 Çarşamba tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 
  • Aleyna: 
  • Meyra Melike: 
  • Deren:
  • Eda:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.